Recent werk

Referentie over toeristische infomatieborden

geschreven op 25-08-2017 door Monica Verbaarschot

Voor de van Hall Larenstein University in Velp hebben wij borden gemaakt met informatie over de historische plaatsen op het landgoed.
Met de opdrachtgeefster Brechtje Horsten was er een kort intervieuw hoe ze het werken met Gravure85 ervaren heeft.

Lees verder...

Bankje bij Russische ambassade: Wat betekent de Russische tekst?

geschreven op 19-07-2017 door Monica Verbaarschot

Een groep nabestaanden van de ramp met de MH17 heeft afgelopen week een bankje geplaatst voor de Russische ambassade. Daarop is een plaatje bevestigd met een Nederlandse tekst, gevolgd dooreen regel in het Russisch. Het bankje is veelvuldig in de media geweest, maar zonder vertaling van de Russische tekst. Wat staat er?

Lees verder...

Een boomsteker voor een jarige op Ibiza

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Snel een bijzonder cadeau voor een verjaardag realiseren? Bij Gravure85 werken we daar graag aan mee. Bijvoorbeeld als iemand op vrijdag belt voor een gegraveerde naamplaat die hij de maandag daarop wil meenemen naar Ibiza.

Lees verder...

Typeplaten met logo voor INOS

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Scholengemeenschap INOS uit Breda heeft voor haar personeelsleden 500 laptops in gebruik. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de laptops verdwijnen, daarom heeft INOS elke laptop gemarkeerd met een metalex plaatje dat zeer stevig is bevestigd. Wordt het plaatje verwijdert, dan beschadigd de laptop.

Lees verder...
grafmonument - RVS - grafplaat

Familiegraf gaat met de tijd mee

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Toen in 1979 de broer van Eric Van de Putte uit België overleed, heeft Eric een strak graf ontworpen. De naam van zijn broer is destijds in messing letters uitgevoerd. Na het overlijden van zijn moeder in 2017 is zij bijgezet in dit graf.

Lees verder...
Sign Award - RVS graveren - RVS lasergraveren - Castellum hoge woerd - Romeins schip de Meern 1

Genomineerd voor Sign Award 2016. Romeinsschip: De meern 1

geschreven op 08-09-2016 door Monica Verbaarschot

De Sign Award  is een jaarlijkse prijs voor de mooiste informatie borden of reclame uitingen. Gravure’85 is met het project: Romeins Schip de Meern-1 genomineerd. Wij zouden ook graag een kans willen maken op de publieksprijs. Wil je op ons stemmen?   Klik hier om op ons te stemmen! Commentaar jury van de Sign Award […]

Lees verder...
RVS Bedrijfsnaambord

Naamborden onzichtbaar ophangen

geschreven op 15-07-2016 door Monica Verbaarschot

Klanten die kiezen voor een strak gegraveerde naamplaat, willen liever niet dat schroeven zichtbaar zijn. Daarom bieden we ook onzichtbare manieren om platen op te hangen. Bijvoorbeeld met draadbussen, draadeinden of verlijming op kunststofblokjes. Wilt u een naamplaat laten graveren, dan adviseren we u niet alleen over het meest geschikte materiaal en de het type […]

Lees verder...
Bedieningspaneel

Geef een goede machine een passende uitstraling: laat een frontpaneel met logo graveren

geschreven op 09-06-2016 door Monica Verbaarschot

Als machinebouwer bouw je een goede machine. Die wil je natuurlijk een uitstraling geven die past bij de branche, het gebruik en je huisstijl. Wij helpen je daarbij met gegraveerde front- en bedieningspanelen. High tech of degelijk? Je bepaalt zelf de uitstraling van de panelen door de keuze van het materiaal het lettertype en de vormgeving. […]

Lees verder...