Search
Productie in 1 dag mogelijk

Plaatjes binnen 12 uur

Regelmatig belt een monteur uit de datacommunicatie of elektrotechniek die de volgende dag een groot project moet opleveren. Helaas is hij vergeten de coderingen te bestellen! Door snel de plaatjes en strips te graveren hoeft dit foutje geen probleem te worden. De volgende dag om 6 uur staat de monteur bij de oprit van Gravure85 om de enveloppe met coderingen in ontvangst te nemen. Op volgorde gesorteerd en klaar om te plakken. Kan toch nog volgens planning opgeleverd worden.

resopal plaatje

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Wij krijgen veel complimenten over ons bord voor ons 25-jarig bestaan.”

Jan Willem Bongers, De Vries Welding

Gedenkplaat - RVS

“Een spoed opdracht kan altijd tussendoor”

Gedenkbord voor jubileum vergeten

Bij een bedrijfsopening of een jubileum wil het personeel vaak een gedenkplaat aan de eigenaars aanbieden. Een mooi bord met een ingewikkeld gegraveerd logo en in precies de goede kleuren ingelakt. Drie dagen voor de feestelijke dag komt iemand erachter dat nog niets geregeld is en bellen ze ons. Zo’n project vraagt dan een hele strakke planning omdat alleen al de verf twee dagen moet drogen. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Na het inlakken wordt het bord warm weggelegd om te drogen. Zo zorgen wij ervoor dat het personeel op de heugelijke dag een mooi gedenkbord kan aanbieden. Een bord dat jaren vol trots in de hal van het bedrijf hangt.
Jubileumbord

We werken onder andere voor:

loeloe_logo
Pliant_logo
Gemeente Landerd
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

We kunnen jou ook snel helpen!

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw