Productie in 1 dag mogelijk

plaatje graveren kunststof plaatjes

Nummerplaatjes voor datacommunicatie

Werken buiten kantoortijden

Bij Gravure’85 hebben we aan huis een werkplaats vol machines. Als het nodig is werken we ook buiten kantoortijden door om een spoedopdracht af te krijgen. Hierdoor kunnen we heel snel produceren. Dit geldt voor serie coderingen in grote aantallen en ook voor een heel bijzondere graveeropdracht die veel vakmanschap vereist.

Plaatjes binnen 12 uur

Regelmatig belt een monteur uit de datacommunicatie of elektrotechniek die de volgende dag een groot project moet opleveren. Helaas is hij vergeten de coderingen te bestellen! Door snel de plaatjes en strips te graveren hoeft dit foutje geen probleem te worden. De volgende dag om 6 uur staat de monteur bij de oprit van Gravure’85 om de enveloppe met coderingen in ontvangst te nemen. Op volgorde gesorteerd en klaar om te plakken. Kan toch nog volgens planning opgeleverd worden. 

“Een spoed opdracht kan altijd tussendoor”

- Eric van Duin, Unica Networks en Services

Gedenkbord voor jubileum vergeten

IMG_2083 RVS frezen inlakken denken SVZ 20 jaarBij een bedrijfsopening of een jubileum wil het personeel vaak een gedenkplaat aan de eigenaars aanbieden. Een mooi bord met een ingewikkeld gegraveerd logo en in precies de goede kleuren ingelakt. Drie dagen voor de feestelijke dag komt iemand erachter dat nog niets geregeld is en bellen ze ons. Zo’n project vraagt dan een hele strakke planning omdat alleen al de verf twee dagen moet drogen. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Na het inlakken wordt het bord warm weggelegd om te drogen. Zo zorgen wij ervoor dat het personeel op de heugelijke dag een mooi gedenkbord kan aanbieden. Een bord dat jaren vol trots in de hal van het bedrijf hangt.

 

 

“Wij krijgen veel complimenten over het bord voor ons 25 jarig bestaan”

- Jan willem Bongers, De Vries Welding