Search
Lift- en verwijsbordjes

Een lift- of verwijsbord dat meteen duidelijk is

Verwijsborden, etageborden en liftborden wijzen bezoekers de weg. Ze kunnen aan het plafond of aan de wand gemonteerd worden. Zijn ze duidelijk en goed zichtbaar, dan zorgen ze voor rust bij de bezoekers omdat de weg naar de juiste plek gemakkelijk te vinden is.

Het omgekeerde kan ook gebeuren. Zijn de verwijsborden onduidelijk, dan raken bezoekers geïrriteerd. Het zorgt ook voor extra vragen aan medewerkers. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met allerlei soorten verwijsborden. We kunnen jou adviseren over oplossingen die bij jouw situatie passen. Dat geldt niet alleen voor aanduidingen van ruimtes, maar ook voor instructies in geval van problemen of defecten. Denk bijvoorbeeld aan een storing in een lift. Duidelijke borden kunnen in zo’n geval onrust voorkomen.

Verwijsbord

Bestel je verwijsbord of liftbord en profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je liftbord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat.”

Veel gestelde vragen over verwijsborden

Ja, de meest recente regels voor openbare gebouwen schrijven liftborden met braille voor. Op die manier zijn de borden ook duidelijk voor slechtziende en blinde bezoekers. Kies je voor braille, dan voldoe je aan de laatste normen.

Ja, dat kan. Het komt vaker voor dat kort voor de oplevering van een project blijkt dat de bewegwijzering nog niet is besteld. Het gevolg: opleverstress. Dat is niet nodig. Graveerbedrijf Gravure85 kan op hele korte termijn het totale bewegwijzeringplan maken én produceren. We maken wegwijzerborden in RVS, kunststof, messing of andere metalen.

Goed dat het je opvalt, want vaak zie je zelf niet meer dat borden zorgen voor een gedateerde indruk. Daar kun je gemakkelijk wat aan doen. Op wegwijzerborden, verwijsborden, liftborden of etageborden kun je je (nieuwe) huisstijl doorvoeren. Bij Gravure85 hebben we daar veel ervaring mee, neem vrijblijvend contact op.

Niet goed, geld terug garantie

Verwijsbord: Blogs

RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

Jubileumbord: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over een verwijsbord / liftbord / etagebord

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw