Search
Verwijsborden en liftborden

Verwijsborden en liftborden die direct duidelijk zijn

Verwijsborden, etageborden en liftborden wijzen bezoekers de weg. Ze kunnen aan het plafond of aan de wand gemonteerd worden. Zijn ze duidelijk en goed zichtbaar, dan zorgen ze voor rust bij de bezoekers omdat de weg naar de juiste plek gemakkelijk te vinden is.

Het omgekeerde kan ook gebeuren. Zijn de verwijsborden onduidelijk, dan raken bezoekers geïrriteerd. Het zorgt ook voor extra vragen aan medewerkers. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met allerlei soorten verwijsborden. We kunnen jou adviseren over oplossingen die bij jouw situatie passen. Dat geldt niet alleen voor aanduidingen van ruimtes, maar ook voor instructies in geval van problemen of defecten. Denk bijvoorbeeld aan een storing in een lift. Duidelijke borden kunnen in zo’n geval onrust voorkomen.

Verwijsbord

Bestel je verwijsbord of liftbord en profiteer van 3 belangrijke voordelen:


Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je verwijsbord of liftbord.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat.”

Veelgestelde vragen over verwijsborden en liftborden

Ja, de meest recente regels voor openbare gebouwen schrijven liftborden met braille voor. Op die manier zijn de borden ook duidelijk voor slechtziende en blinde bezoekers. Kies je voor braille, dan voldoe je aan de laatste normen.

Ja, dat kan. Het komt vaker voor dat kort voor de oplevering van een project blijkt dat de bewegwijzering nog niet is besteld. Het gevolg: opleverstress. Dat is niet nodig. Graveerbedrijf Gravure85 kan op hele korte termijn het totale bewegwijzeringplan maken én produceren. We maken wegwijzerborden in RVS, kunststof, messing of andere metalen.

Goed dat het je opvalt, want vaak zie je zelf niet meer dat borden zorgen voor een gedateerde indruk. Daar kun je gemakkelijk wat aan doen. Op wegwijzerborden, verwijsborden, liftborden of etageborden kun je je (nieuwe) huisstijl doorvoeren. Bij Gravure85 hebben we daar veel ervaring mee, neem vrijblijvend contact op.

Niet goed, geld terug garantie.

Blogs over verwijsborden, liftborden en etageborden

RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

Geschikte materialen voor verwijsborden, liftborden en etageborden

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over een verwijsbord / liftbord / etagebord

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord