Zoek
Kunststof buitenkwaliteit

Gravoglas, een sterk graveermateriaal met buitenkwaliteit

Gravoglas en Multiply Verdi zijn graveermaterialen op acrylaatbasis. Deze materialen zijn goed UV-bestendig en hebben een lange levensduur. Daardoor zijn ze geschikt is voor binnen- én buitengebruik. Alle Gravoglas platen zijn uiterst krasvast. Ideaal voor bedrijfsnaamborden, brailleborden en bijvoorbeeld bedieningspanelen.

waarschuwingsbord

Bij het graveren wordt een deel van  het oppervlak van Gravoglas weggehaald. Zo ontstaat de tekstkleur.

Gravoglas is leverbaar met een mat, glanzend of structuuroppervlak. De gestructureerde toplaag, ook wel hamerslag toplaag genoemd, ziet er bijzonder uit. Om die reden wordt dit vaak toegepast voor bewegwijzering of machinepanelen.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik had moeite om een graveerbedrijf te vinden waarvan ik dacht: ‘die mensen begrijpen me’. Bij jullie merkte ik meteen dat jullie verstand hebben van het ambacht. Jullie bevlogenheid en…“

Brechtje Horsten
Docent ontwerp

Voorbeelden van Gravoglas

Advies

Wil je meer weten over Gravoglas? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.“

Dick Westera
Dorpsbewoner en projectcoördinator

gegraveerde RVS informatiebord

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Wilma van de B.
1704642025
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Meer weten over Gravoglas?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw