Zoek
Stapeltje metalen labels met wisselende teksten erop gegraveerd door middel van aluminium onderdruk

Aluminium graveren voor verschillende toepassingen

Laat Aluminium graveren bij Gravure85 en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je metalen plaatjes

Toepassingen van Alumium

Aluminium is een mooi materiaal dat wordt gebruikt voor functionele en decoratieve toepassingen. Het leent zich uitstekend voor (bedrijfs)naamborden. De letters kunnen dan na graveren worden ingelakt in een kleur naar keuze. Aluminium wordt ook vaak gebruikt voor bedieningspanelen op machines, lessenaars van schepen en bewakingspanelen van beveiligingsinstallaties. Dat vereist een grote precisie in het frezen van gaten en patronen in de aluminium panelen. Hierin is Gravure85 gespecialiseerd.

Soorten Aluminium

Behalve het bekende naturel zilvergrijs aluminum bestaat er ook geanodiseerd aluminium in veel kleuren: zwart, goud, steellook, brons. Dat is heel geschikt om te graveren. Aluminium gravures zijn ook geschikt om in te lakken in een kleur naar keuze. Bij Gravure85 hebben we behalve glanzend aluminium ook veel kleuren mat aluminium op voorraad voor graveerwerk. Veel gebruikte kleuren zijn zwart, goud, RVS look en naturel.

Technieken om Aluminium mee te bewerken

Ook wordt aluminium frezen veel gebruikt voor bedieningspanelen waarbij de uitsparingen voor de bedieningsknoppen tot op de tiende millimeter moet kloppen. Iedere gewenste vorm voor een naambord kunnen wij uit het aluminium frezen.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Pliant_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Stephanie Van der K.
Erg tevreden over de kwaliteit en de communicatie! Dank!
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
H. van D.
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
js_loader
Blogs

Wil je meer weten over Aluminium?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord