Search
Oorlogsmonumenten laten graveren

Oorlogsmonumenten

In veel Nederlandse gemeenten staan monumenten die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Daar worden op 4 mei de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies daarna herdacht.

Bij een aantal oorlogsmonumenten is werk van Gravure85 te zien, en daar zijn we trots op. Met het graveren van deze monumenten helpen we om de herinnering en de verhalen van oorlogsslachtoffers levend te houden.

Oorlogsmonument - RVS - Freesgraveren - inlakken - St Joost

Verschillende materialen

Voor oorlogsmonumenten zijn verschillende materialen geschikt. Naast steen kunnen ook materialen als RVS, gebruineerd messing, Corten staal of doorzichtig plexiglas worden toegepast.

Het is ook mogelijk om verschillende materialen te combineren, bijvoorbeeld RVS op steen. Daarbij wordt de tekst, eventueel gecombineerd met foto of tekening, op een RVS plaat gegraveerd, die vervolgens op de steen wordt gemonteerd.

RVS op steen heeft een aantal voordelen:

Het is voordelig. Het aanbrengen van duurzame verdiepte letters in steen is duur, vooral bij lange teksten. Graveren op RVS is een stuk voordeliger.
Het is duurzaam: Letters gegraveerd op steen worden na verloop van tijd slecht leesbaar, terwijl een lasergravure op RVS eeuwig leesbaar blijft.

oorlogsmonument-rvs

Onze kwaliteiten

Onze kwaliteiten

Wil je meer weten over gedenkborden of heb je andere vragen rond herdenken en gedenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Vragen over oorlogsmonumenten?

Heb je vragen over een oorlogsmonument, of een monument voor een andere gebeurtenis, en wil je weten welke mogelijkheden Gravure85 biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Gemeente Landerd
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >