Graveren Utrecht? Gravure’85 is dichtbij

 

lasergraveren - graveerbedrijfU bent in Utrecht en u wilt kunststof of metaal laten graveren? Kom dan naar Gravure’85 in Hei- en Boeicop, net onder Utrecht. Wij zijn al meer dan 30 jaar experts in graveerwerk en bieden u 100% tevredenheidsgarantie. En natuurlijk graveren we ook hout, glas en natuursteen. 

Voor bedrijven uit Utrecht en omstreken maken wij divers graveerwerk. Dat kan variëren van grote partijen kunststof plaatjes tot unieke awards. Bij al onze graveerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wilt u iets laten graveren vanuit Utrecht, dan kunt u Gravure’85 gemakkelijk bereiken. Ons bedrijf ligt net onder Vianen, vlakbij de A2 en de A27. Vanaf de afrit van de snelweg is het nog maar 5 minuten rijden.

 

Kunststof graveren in Utrecht

 

Wilt u vakkundig en snel kunststof plaatjes laten graveren vanuit Utrecht? Dan bent u bij Gravure’85 aan het juiste adres. Wij kunnen grote

Kunststofpanelen - plastic panelen

partijen kunststof plaatjes snel en goed graveren. En natuurlijk kunt u ze aangeleverd krijgen op volgorde van montage.

 

Of het nu gaat om naamborden, waarschuwingsborden of bedieningspanelen, om eenvoudig graveerwerk of gespecialiseerde kunststofbewerkingen, Gravure’85 graveert het. Met specifieke vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze productieafdeling.

 

 

Metaal en RVS graveren in Utrecht

 

RVS laser en Graveren

RVS laser - en frees Graveren Castellum Hoge Woerd

Wilt u metaal of RVS laten graveren in Utrecht? Onze moderne machines en ervaren medewerkers zorgen voor kwalitatief goed graveerwerk, ook bij het harde RVS. Wilt u de gravure laten inlakken? Ook dat kan. Bij ons kunt u kiezen uit tal van kleuren.

Voorbeelden van ons werk zijn bijvoorbeeld QR-codes in RVS en panelen die op maat worden gemaakt voor scheepvaart en machinebouw.

Laser graveren in Utrecht

 

Als enige Nederlandse graveerbedrijf beschikt Gravure’85 over een grootformaat fiber lasermachine.Hiermee kunnen we bijna alle soorten metaal graveren, ook met een groot oppervlak. Het grote voordeel van de fiber laser is de duurzaamheid van de gravures. Zelfs dagelijks afspuiten met hoge druk of steriliseren heeft geen invloed, het graveerwerk wordt onuitwisbaar.

Graveren Utrecht, ook voor spoedopdrachten

 

Komt u er op het laatste moment achter dat u nog graveerwerk heeft? Bel ons en maak een afspraak voor spoedwerk. Gravure’85 ligt vlak bij Utrecht en is gemakkelijk te bereiken, dus u kunt gemakkelijk uw spoedopdracht ophalen.

 

U vraagt ‘graveren Utrecht’? Ons antwoord: Gravure’85. . Neem contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder.