Zoek
Wij werken in Vianen en graveren ook voor de regio Utrecht

Graveerwerk nodig? Gravure85 is dichtbij

Je wilt kunststof of metaal laten graveren en je zit in de regio Utrecht?

Of je bent op zoek naar een gedenkplaat of persoonlijk grafmonument?

Kom dan naar Gravure85 in Vianen, net onder Utrecht. Wij zijn al bijna 40 jaar experts in graveerwerk en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. En natuurlijk graveren we ook hout, glas en natuursteen.

Voor bedrijven uit Utrecht en omstreken maken wij divers graveerwerk. Niet alleen grote partijen labels of gegraveerde bordjes voor de scheepvaart en industrie. Maar ook kunststof plaatjes en unieke awards. Bij al onze graveerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wil je iets laten graveren vanuit Utrecht, dan kun je Gravure85 gemakkelijk bereiken. Ons bedrijf ligt net onder Vianen, vlakbij de A2 en de A27. Vanaf de afrit van de snelweg is het nog maar 5 minuten rijden. Welkom aan de Limiet 20b!

Persoonlijke aandacht: daar geloven wij in. Maar geen tijd om langs te komen? Neem gewoon contact op.

Je kunt ons direct bellen op: +31 (0)345 643687 of vraag een offerte aan.

Wij kunnen op afstand werken en leveren door heel Nederland en daarbuiten.

Graveren Utrecht - typeplaatjes

Kunststof graveren voor de regio Utrecht

Wil je vakkundig en snel kunststof plaatjes laten graveren vanuit de regio Utrecht? Dan ben je bij Gravure85 aan het juiste adres. Wij kunnen grote partijen kunststof plaatjes snel en goed graveren. En natuurlijk kun je ze aangeleverd krijgen op volgorde van montage.

Of het nu gaat om

bedrijfsnaamborden, waarschuwingsborden, of bedieningspanelen, om eenvoudig graveerwerk of gespecialiseerde kunststofbewerkingen, Gravure85 graveert het. Met specifieke vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze productieafdeling.

Metaal en RVS graveren voor bedrijven in Utrecht

RVS laser – en frees graveren? Onze moderne machines en ervaren medewerkers zorgen voor kwalitatief goed graveerwerk, ook bij het harde RVS. Wil je de gravure laten inlakken? Ook dat kan. Bij ons kun je kiezen uit tal van kleuren.

Voorbeelden RVS graveren  zijn bijvoorbeeld QR-codes in RVS en panelen die op maat worden gemaakt voor scheepvaart en machinebouw.

Laser graveren voor bedrijven in de regio Utrecht

Wij beschikken over een groot formaat fiber lasermachine. Hiermee kunnen we bijna alle soorten metaal graveren, ook met een groot oppervlak. Het grote voordeel van de fiberlaser is de duurzaamheid van de gravures. Zelfs dagelijks afspuiten met hoge druk of steriliseren heeft geen invloed, het graveerwerk wordt onuitwisbaar.

graveren utrecht - metalen plaatjes
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Samira B.
Ik werd goed op de hoogte gehouden over levertijden e.d.Mooi product afgeleverd
D. F.
Ik kon nog dezelfde dag terecht, er werd goed meegedacht en het verliep allemaal zeer vriendelijk. Kortom, zeker een 5 sterren-review waard!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Ja, ik heb graveerwerk nodig in de regio Utrecht

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord