Search
Graveren regio Utrecht

Graveren bij Utrecht? Gravure85 is dichtbij

Je bent in Utrecht en je wilt kunststof of metaal laten graveren? Kom dan naar Gravure85 in Vianen,
net onder Utrecht. Wij zijn al meer dan 30 jaar experts in graveerwerk en bieden een 100% tevredenheidsgarantie. En natuurlijk graveren we ook hout, glas en natuursteen.

Voor bedrijven uit Utrecht en omstreken maken wij divers graveerwerk. Dat kan variëren van grote partijen kunststof plaatjes tot unieke awards. Bij al onze graveerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Wil je iets laten graveren vanuit Utrecht, dan kun je Gravure85 gemakkelijk bereiken. Ons bedrijf ligt net onder Vianen, vlakbij de A2 en de A27. Vanaf de afrit van de snelweg is het nog maar 5 minuten rijden.

Graveren Utrecht - typeplaatjes

Kunststof graveren in Utrecht

Wil je vakkundig en snel kunststof plaatjes laten graveren vanuit Utrecht? Dan ben je bij Gravure85 aan het juiste adres. Wij kunnen grote partijen kunststof plaatjes snel en goed graveren. En natuurlijk kun je ze aangeleverd krijgen op volgorde van montage.

Of het nu gaat om naamborden, waarschuwingsborden of bedieningspanelen, om eenvoudig graveerwerk of gespecialiseerde kunststofbewerkingen, Gravure85 graveert het. Met specifieke vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze productieafdeling.

Metaal en RVS graveren in Utrecht

RVS laser – en frees Graveren? Onze moderne machines en ervaren medewerkers zorgen voor kwalitatief goed graveerwerk, ook bij het harde RVS. Wil je de gravure laten inlakken? Ook dat kan. Bij ons kun je kiezen uit tal van kleuren.

Voorbeelden van ons werk zijn bijvoorbeeld QR-codes in RVS en panelen die op maat worden gemaakt voor scheepvaart en machinebouw.

Laser graveren in Utrecht

Wij beschikken over een groot formaat fiber lasermachine.Hiermee kunnen we bijna alle soorten metaal graveren, ook met een groot oppervlak. Het grote voordeel van de fiber laser is de duurzaamheid van de gravures. Zelfs dagelijks afspuiten met hoge druk of steriliseren heeft geen invloed, het graveerwerk wordt onuitwisbaar.

graveren utrecht - metalen plaatjes

Graveren Utrecht, ook voor spoedopdrachten

Wij beschikken over een groot formaat fiber lasermachine.Hiermee kunnen we bijna alle soorten metaal graveren, ook met een groot oppervlak. Het grote voordeel van de fiber laser is de duurzaamheid van de gravures. Zelfs dagelijks afspuiten met hoge druk of steriliseren heeft geen invloed, het graveerwerk wordt onuitwisbaar.

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >