Duurzaamheid bij Gravure85

Bij Gravure85 zit duurzaamheid ingebakken in de manier waarop we werken. We doen ons best om zo min mogelijk grondstoffen en energie te gebruiken en zoveel mogelijk te recyclen. Een paar voorbeelden:

Materialen

Metalen en kunststoffen kopen we in als grote platen. Blijft na een order een aangebroken plaat over, dan slaan we die apart op. Ook de reststukjes die op het laatst overblijven, bewaren we apart. Voor nieuwe orders kijken we eerst of we een reststuk of een aangebroken plaat kunnen gebruiken voor we een nieuwe aansnijden.

Het metaal dat we echt niet meer kunnen gebruiken, wordt apart ingezameld voor herverwerking. Intussen zijn we bezig om voor kunststoffen ook een aparte inzameling te organiseren, maar dat heeft aardig wat voeten in de aarde. In graveerbedrijven wordt speciale graveerkunststof gebruikt, en er is in heel Nederland nauwelijks voldoende afval om dit te recyclen.

Duurzaamheid

Elektriciteit

We doen ons best om zo min mogelijk elektriciteit te gebruiken. Ons hele pand is voorzien van LED-verlichting en de machines schakelen we na werktijd uit. Zijn er machines die ook na werktijd doordraaien, dan zet de betreffende medewerker die later op afstand uit.

We produceren zelf energie met 48 zonnepanelen die in het najaar van 2021 zijn geïnstalleerd. De elektriciteit die we inkopen is geproduceerd door Nederlandse zon en wind.

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >