Zoek

Duurzaamheid bij Gravure85

Bij Gravure85 zit duurzaamheid ingebakken in de manier waarop we werken. We doen ons best om zo min mogelijk grondstoffen en energie te gebruiken en zoveel mogelijk te recyclen. Een paar voorbeelden:

Materialen

Metalen en kunststoffen kopen we in als grote platen. Blijft na een order een aangebroken plaat over, dan slaan we die apart op. Ook de reststukjes die op het laatst overblijven, bewaren we apart. Voor nieuwe orders kijken we eerst of we een reststuk of een aangebroken plaat kunnen gebruiken voor we een nieuwe aansnijden.

Het metaal dat we echt niet meer kunnen gebruiken, wordt apart ingezameld voor herverwerking. Intussen zijn we bezig om voor kunststoffen ook een aparte inzameling te organiseren, maar dat heeft aardig wat voeten in de aarde. In graveerbedrijven wordt speciale graveerkunststof gebruikt, en er is in heel Nederland nauwelijks voldoende afval om dit te recyclen.

Duurzaamheid

Elektriciteit

We doen ons best om zo min mogelijk elektriciteit te gebruiken. Ons hele pand is voorzien van LED-verlichting en de machines schakelen we na werktijd uit. Zijn er machines die ook na werktijd doordraaien, dan zet de betreffende medewerker die later op afstand uit.

We produceren zelf energie met 48 zonnepanelen die in het najaar van 2021 zijn geïnstalleerd. De elektriciteit die we inkopen is geproduceerd door Nederlandse zon en wind.

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Delphine L.
1692089986
I was so impressed by the services of Gravure85. They responded almost immediately and did not mind back and forth emails until the font, positioning and image were exactly as I wanted them. Took less than 2 days to complete. They also did a great job to convert a photograph of a house into an outline. Highly recommend these services.
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >