Search

Duurzaamheid bij Gravure85

Bij Gravure85 zit duurzaamheid ingebakken in de manier waarop we werken. We doen ons best om zo min mogelijk grondstoffen en energie te gebruiken en zoveel mogelijk te recyclen. Een paar voorbeelden:

Materialen

Metalen en kunststoffen kopen we in als grote platen. Blijft na een order een aangebroken plaat over, dan slaan we die apart op. Ook de reststukjes die op het laatst overblijven, bewaren we apart. Voor nieuwe orders kijken we eerst of we een reststuk of een aangebroken plaat kunnen gebruiken voor we een nieuwe aansnijden.

Het metaal dat we echt niet meer kunnen gebruiken, wordt apart ingezameld voor herverwerking. Intussen zijn we bezig om voor kunststoffen ook een aparte inzameling te organiseren, maar dat heeft aardig wat voeten in de aarde. In graveerbedrijven wordt speciale graveerkunststof gebruikt, en er is in heel Nederland nauwelijks voldoende afval om dit te recyclen.

close up van restanten van borden en plaatjes in verband met duurzaamheid bewaard worden

Elektriciteit

We doen ons best om zo min mogelijk elektriciteit te gebruiken. Ons hele pand is voorzien van LED-verlichting en de machines schakelen we na werktijd uit. Zijn er machines die ook na werktijd doordraaien, dan zet de betreffende medewerker die later op afstand uit.

We produceren zelf energie met 48 zonnepanelen die in het najaar van 2021 zijn geïnstalleerd. De elektriciteit die we inkopen is geproduceerd door Nederlandse zon en wind.

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Hieke van der E.
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Bart,Het was voor ons een leuke opdracht deze grote platen en als wij dan op het laatst de maten nog moeten aanpassen, ach dan zegt Edwin gewoon, never a dull moment, dat maakt ons werk zo afwisselend.
Ad K.
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Ad, het is mooi dat als mensen op deze manier hun familieleden die als een tijd geleden zijn overleden toch in ere houden.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >