Search
Urnmonument van verschillende materialen

Urnmonument graveren

Enkele weken na een crematieplechtigheid kunnen de nabestaanden de urn met de as van hun dierbare overledene ophalen. Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden om het as te verwerken. Nabestaanden kiezen ervoor om het as uit te strooien, bij te zetten in een urnenmuur bij begraafplaats of crematorium of mee naar huis nemen.

RVS gedenkplaat

Kiezen ze voor een urnenmuur of een plekje in huis of tuin, dan willen ze vaak een herdenkingsbord voor bij de urn. Dat kan bijvoorbeeld een lasergravure op RVS zijn. Een RVS gegraveerd bord is stijlvol, betaalbaar en blijft eeuwig goed, ook buiten. Natuurlijk zijn er ook andere materialen mogelijk, zoals cortenstaal, plexiglas of hout.

Voorbeelden van lasergraveren voor urnmonument

Gravure85 neemt altijd ruim de tijd om samen met de nabestaanden een passende opdruk te ontwerpen. Daarna graveren we met aandacht het herdenkingsbord, zodat een waardig urnmonument ontstaat.

Onze kwaliteiten

In kunststof kan door middel van laser graveren een deel van het oppervlakte van het materiaal weggehaald worden. Door de precisie van het laser graveren is het zeer geschikt voor teksten, afbeeldingen en zeer kleine details. Met de lasergraveermachine is het ook mogelijk kunststof te laser snijden. Samen met andere technieken in graveren en frezen is het mogelijk om vrijwel iedere gewenste vorm te maken.

Andere momenten om te herdenken

Wil je meer weten over urnmonumenten of heb je andere vragen rond herdenken en gedenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Meer weten over lasergraveren in RVS en andere materialen?