Search
Urnmonument van verschillende materialen

Urnmonument graveren

Enkele weken na een crematieplechtigheid kunnen de nabestaanden de urn met de as van hun dierbare overledene ophalen. Vervolgens zijn er verschillende mogelijkheden om het as te verwerken. Nabestaanden kiezen ervoor om het as uit te strooien, bij te zetten in een urnenmuur bij begraafplaats of crematorium of mee naar huis nemen.

RVS gedenkplaat

Kiezen ze voor een urnenmuur of een plekje in huis of tuin, dan willen ze vaak een herdenkingsbord voor bij de urn. Dat kan bijvoorbeeld een lasergravure op RVS zijn. Een RVS gegraveerd bord is stijlvol, betaalbaar en blijft eeuwig goed, ook buiten. Natuurlijk zijn er ook andere materialen mogelijk, zoals cortenstaal, plexiglas of hout.

Voorbeelden van lasergraveren voor urnmonument

Gravure85 neemt altijd ruim de tijd om samen met de nabestaanden een passende opdruk te ontwerpen. Daarna graveren we met aandacht het herdenkingsbord, zodat een waardig urnmonument ontstaat.

Onze kwaliteiten

In kunststof kan door middel van laser graveren een deel van het oppervlakte van het materiaal weggehaald worden. Door de precisie van het laser graveren is het zeer geschikt voor teksten, afbeeldingen en zeer kleine details. Met de lasergraveermachine is het ook mogelijk kunststof te laser snijden. Samen met andere technieken in graveren en frezen is het mogelijk om vrijwel iedere gewenste vorm te maken.

Andere momenten om te herdenken

Wil je meer weten over urnmonumenten of heb je andere vragen rond herdenken en gedenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. Wij helpen je graag persoonlijk verder.

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
loeloe_logo

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Complexe vraag

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Bijzonder

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Budget

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten

H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader

De laatste blogs

Wat zijn de mogelijkheden van cortenstaal?

Corten staal is populair de laatste jaren. Het metaal heeft een karakteristiek roestbruin uiterlijk en oogt stoer. Tegelijkertijd is roest een teken van vergankelijkheid. Wij maken dan ook hele verschillende producten van Corten staal, van decoratieve naamborden tot grafmonumenten.
Er kan veel met Corten staal, maar het materiaal kent ook beperkingen. We zetten alle mogelijkheden op een rijtje.

Lees meer >
urn monument

Monument bij een Urn

Vaak willen nabestaanden een herdenkingsbord voor bij de urn. Zo’n bord is stijlvol, betaalbaar en blijft eeuwig goed, ook buiten. Een herdenkingsbord wordt persoonlijk door een tekst of afbeelding.

Lees meer >

Meer weten over urnmonumenten?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw