Over de mensen van Gravure85

Astrid – commercieel administratief medewerker

“Als je naar Gravure85 belt, dan heb je een grote kans dat je mij aan de lijn krijgt.
Ik kan je uitleg geven over ons graveerwerk. Ook met een vraag over de status
van je lopende order kun je bij mij terecht. Ik boek de orders in en maak de planning,
dus ik kan je gelijk antwoord geven.

Mijn werk is heel afwisselend en geen dag is hetzelfde, dat maakt het leuk. Bovendien is Gravure85 een fijn bedrijf om voor te werken. We maken niet alleen mooie producten, zoals een bedrijfsnaambord, een grafmonument of plaatjes voor de industrie, we werken ook echt samen. Als er een paar extra handen nodig voor de productie of verzending, dan spring ik zo in.

Met ons team hebben we veel lol, de sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. We vinden allemaal kwaliteit en service belangrijk. Als een klant iets vraagt wat eigenlijk niet kan, dan bedenken we samen een passende oplossing.”

Edwin – chef werkplaats

“Ik heb de dagelijkse leiding over de werkplaats. De spoedjes komen meestal op mijn buro terecht. Verder verzorg ik de ingewikkelde klussen, want ik heb de meeste ervaring met machines en materialen. Pas heb ik een huisnummer gemaakt van dik messing met een dubbele facetrand en twee verschillende hoogtes. Dan bedenk ik vooraf in 3D welke stappen voor de machine nodig zijn om dat te graveren.

Sinds een paar jaar werken we in een nieuwe bedrijfsruimte in Vianen. Daar hebben we aparte ruimtes voor de verschillende werkzaamheden. Dat geeft meer overzicht, het werkt plezierig en daardoor kunnen we nog meer kwaliteit bieden.

Bij Gravure85 maken we mooie dingen en we werken goed samen, daar ben ik echt trots op. We hebben een heel fijn team. Iedereen is opgeleid tot een bepaald niveau van graveren. Zo kunnen we ook bij drukte de afspraken met onze klanten nakomen.”

Ernst Hendriks – offertes I eigenaar

“Klanten adviseren en offertes maken, dat zijn mijn belangrijkste taken bij Gravure85. Ik neem de tijd om te luisteren en te achterhalen wat een klant precies wil. Het is vaak iets anders als waar de klant in eerste instantie vraagt. Logisch, want hoe vaak heb je als particulier of medewerker bij een klein bedrijf nou met graveerwerk te maken?

Ik vertel over de voor- en nadelen van materialen en technieken tot het voorstel past bij de wensen en het budget. Dat lijkt misschien bijzonder, maar wij vinden dat heel gewoon. Daarom garanderen we bij Gravure85 ook 100% klanttevredenheid op onze producten, van typeplaatje tot bedieningspaneel en van merklabel tot herdenkingsmonument.

Ik leid het bedrijf inmiddels meer op afstand. Ik kom nog 1 a 2 dagen in de week naar Vianen. Edwin en Astrid hebben de dagelijkse leiding en die is bij hen in goede handen. Alleen tijdens vakanties ben ik er elke dag te vinden, dan mag ik weer graveren.”☺

Resopal graveren

Annette – verkoop binnendienst en graveur

“Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. De ene keer maak ik een hele dag offertes, de andere keer bedien ik de graveermachines voor kunststof- of metalen plaatjes. Vaak zijn het eenvoudige plaatjes, soms is het iets ingewikkelds. Zoals laatst een graveerwerk met kunststof vlakken in twee verschillende kleuren die in elkaar moeten passen.

Voor elke klant doen we ons best. Ik ontwerp bijvoorbeeld twee alternatieven als ik het idee heb dat de klant iets anders bedoelt dan hij of zij vraagt. Is er haast bij en is het gewenste plaatje niet op voorraad, dan kijk ik in het magazijn of er een vergelijkbaar product is, bijvoorbeeld een andere dikte of een ander formaat.

Ik heb fijne collega’s en we krijgen veel vrijheid om zelf te beslissen. Gravure85 voelt als een warm bad. We maken mooie dingen, daardoor worden klanten blij, en van blije klanten word je zelf ook blij.”

Wendy – DTP’er en graveur

“Bij Gravure85 ben ik DTP’er en graveur en ik onderhoud de webshop. De ene keer werk ik meer achter de computer, de andere keer vooral in de werkplaats. De variatie in mijn werk vind ik leuk.

Ik word blij als ik een mooi ontwerp kan maken van de teksten en beelden die onze klanten aanleveren. Daarvoor snijd ik foto’s bij of ik haal de achtergrond weg. Ik kijk ook hoe de tekst goed tot zijn recht komt. Kan het beter op één of twee regels? Welke lettergrootte is het mooist? Ik doe mijn best het ontwerp nog mooier te maken dan de klant had bedacht.

We maken hier mooie dingen waar mensen blij mee zijn. De ene keer een award die is ingelakt met autolak voor een metallic effect, de andere keer een messing naambord voor een bedrijf. Bovendien werken we met een klein, gezellig team waar iedereen elkaar kent en mensen elkaar mogen.”

Jenneke – medewerker graveren, inlakken en verzenden

“Mijn werk bij Gravure85 is afwisselend. De ene keer maak ik metalen plaatjes met de lasergraveermachine, een andere keer lak ik freesgravures in op alle soorten borden. Dat is echt precisiewerk met speciale verf. Tussendoor zijn er altijd klusjes, zoals losse plaatjes snijden uit een grote gegraveerde plaat.

Ik maak ook de pakketten verzendklaar. Voordat ik de producten inpak, doe ik een laatste check. Dan controleer ik of de producten in de doos kloppen met de werkbon. Bijna altijd is alles goed. Logisch, want kwaliteit vinden we allemaal belangrijk.

Bij Gravure85 graveren we veel verschillende dingen. Niet alleen typeplaatjes, metalen labels en bedrijfsnaamborden, maar bijvoorbeeld ook aangeleverde materialen zoals linialen en balpennen. Heel bijzonder vond ik de gedenkplaten van plexiglas voor een bedrijfsjubileum. Met een lasergravure op de voor- en de achterkant leek het echt 3D. We hebben ook een fijn team en een prettige, open werksfeer. Iedereen doet zijn best en we vragen elkaar om hulp.”

Monica Verbaarschot – Website en administratie I eigenaar

“Ik zorg bij Gravure85 voor een toegankelijke website waar iedere bezoeker gemakkelijk vindt wat hij zoekt. Dat is een hele uitdaging bij ons assortiment. We hebben veel te vertellen, bijvoorbeeld welk graveerwerk bestand is tegen zeewater of wat de verschillen zijn tussen frezen en laseren. Ook laten we graag veel foto’s zien van ons graveerwerk, dat is inspirerend voor nieuwe klanten.

Alle informatie overzichtelijk rangschikken is nooit klaar. Ons aanbod verandert en klanten komen met nieuwe vragen, bijvoorbeeld over kleine letters of QR-codes of het onderhoud van RVS platen. Natuurlijk beantwoorden we die vragen aan de telefoon of per mail. Daarna verwerk ik die informatie liefst zo snel mogelijk op de website, dan zijn ook andere klanten meteen geholpen.

Om bij te blijven volg ik cursussen over het zoekgedrag van klanten op de site en over aantrekkelijk schrijven. Ik blijf puzzelen hoe we onze informatie nóg beter kunnen aanbieden. Zo maak ik Gravure85 steeds meer zichtbaar.”

De voordelen van Gravure85

Samenwerken met Gravure85 heeft voor u vele voordelen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >