Over de mensen van Gravure85

Ernst Hendriks, eigenaar Gravure85

Meedenken met de klant, dat doe ik al mijn hele leven.

Gravure85 - Graveren - lasergraveren

Ernst Hendriks - Gravure85

Meer dan 20 jaar heb ik graveermachines verkocht, en ik wilde alleen een machine verkopen als dat echt de beste oplossing was voor mijn klant. Ik stond ook altijd klaar als iemand problemen had met de software van zo’n machine. Op die manier heb ik goede relaties met mijn klanten opgebouwd, en dat maakte mijn werk leuk.

Mijn uitgangspunt is juist service bieden.

Toen ik in 2008 de kans kreeg om een graveerbedrijf over te nemen, was mijn partner Monica haast nog enthousiaster dan ik. Ze zag meteen dat ik hiermee de kans kreeg om bijzondere dingen te maken voor bedrijven en particulieren. Zo zijn we aan Gravure85 begonnen.

We luisteren goed naar onze klanten, dragen oplossingen aan die ze zelf niet kunnen bedenken en graveren met vakmanschap. Met deze manier van werken garanderen we 100% tevredenheid. Dat lijkt bijzonder, maar ik vind dat heel gewoon.

Onze werkplaats is aan huis.

Dat vind ik fijn, voor mezelf en voor onze klanten. Ik werk veel en ben pas op late leeftijd vader geworden. Mijn zoons kunnen nu gemakkelijk even binnen lopen, en ik ben snel thuis. Bij spoedopdrachten kan ik ook ’s avonds of in het weekeinde gemakkelijk de machines laten draaien.

We maken graveerwerk met toegevoegde waarde.

Voor elke vraag zoeken we een passend antwoord. Is er haast bij, dan werken we buiten kantooruren. Gaat het om een complexe opdracht, dan puzzelen we net zo lang tot het lukt. Moet het iets bijzonder worden, dan komen we met creatieve oplossingen. Is er weinig budget, dan zoeken we naar een goedkoop alternatief.

Van industriële typeplaten tot veelkleurige naamborden, van grafmonument tot award, bij Gravure85 maken we met vakmanschap en aandacht elk graveerwerk bijzonder. Dat zorgt ook nu voor een goede relatie met onze klanten, en dat daarom vind ik mijn werk ook nog steeds zo leuk.

 

Monica Verbaarschot, website en administratie bij Gravure85

Voorlichting geven en klanten informeren, dat is de rode draad in mijn werkzame leven.

Monica Verbaarschot - Graveerbedrijf

Monica Verbaarschot - Gravure85

Toen ik op de marketingafdeling van Bayer werkte, maakte ik voorlichtingsmateriaal voor onze patiënten. Met speciale programma’s leerden we hoe ze beter met hun ziekte konden omgaan. Daar heb ik ontdekt hoe belangrijk goede informatie is.

Bij Gravure85 zorg ik voor een simpele website waar iedereen gemakkelijk vindt wat hij zoekt.

Dat is een hele uitdaging, want we bieden veel verschillende materialen en technieken aan, en we maken veel verschillende producten voor hele verschillende klanten. Ons assortiment gaat van een bedieningspaneel voor een boorplatform dat bestand moet zijn tegen zeewater, tot een veelkleurige plattegrond, en van een herdenkingsplaat voor een overledene tot de award voor het tv-programma Wedden dat.

Alle informatie overzichtelijk rangschikken en goed leesbaar maken is nooit klaar.

Klanten komen steeds met nieuwe vragen, bijvoorbeeld over kleine letters of het onderhoud van RVS platen. De antwoorden verwerk ik het liefst op de website of in een blog, dan zijn ook andere klanten meteen geholpen. Ik volg cursussen om meer te leren over het zoekgedrag van klanten op de site en over aantrekkelijk schrijven. Zo blijf ik altijd aan het puzzelen hoe het nog beter kan.

Ik probeer Gravure85 steeds meer zichtbaar te maken.

Sinds een paar jaar zijn we ook actief op Facebook, Twitter en LinkedIn. Ook daar vertellen we graag over de vele mogelijkheden van graveerwerk.. Voorlichting geven en klanten informeren, ik doe het nog steeds met veel liefde en plezier.