Zoek

Over de mensen van Gravure85

Astrid | commercieel administratief medewerker

“Als je naar Gravure85 belt, dan heb je een grote kans dat je mij aan de lijn krijgt.
Ik kan je uitleg geven over ons graveerwerk. Ook met een vraag over de status
van je lopende order kun je bij mij terecht. Ik boek de orders in en maak de planning,
dus ik kan je gelijk antwoord geven.

Mijn werk is heel afwisselend en geen dag is hetzelfde, dat maakt het leuk. Bovendien is Gravure85 een fijn bedrijf om voor te werken. We maken niet alleen mooie producten, zoals een bedrijfsnaambord, een grafmonument of plaatjes voor de industrie, we werken ook echt samen. Als er een paar extra handen nodig voor de productie of verzending, dan spring ik zo in.

Met ons team hebben we veel lol, de sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. We vinden allemaal kwaliteit en service belangrijk. Als een klant iets vraagt wat eigenlijk niet kan, dan bedenken we samen een passende oplossing.”

Portret van Astrid van Gravure85

Edwin | chef werkplaats

“Ik heb de dagelijkse leiding over de werkplaats. De spoedjes komen meestal op mijn buro terecht. Verder verzorg ik de ingewikkelde klussen, want ik heb de meeste ervaring met machines en materialen. Pas heb ik een huisnummer gemaakt van dik messing met een dubbele facetrand en twee verschillende hoogtes. Dan bedenk ik vooraf in 3D welke stappen voor de machine nodig zijn om dat te graveren.

Sinds een paar jaar werken we in een nieuwe bedrijfsruimte in Vianen. Daar hebben we aparte ruimtes voor de verschillende werkzaamheden. Dat geeft meer overzicht, het werkt plezierig en daardoor kunnen we nog meer kwaliteit bieden.

Bij Gravure85 maken we mooie dingen en we werken goed samen, daar ben ik echt trots op. We hebben een heel fijn team. Iedereen is opgeleid tot een bepaald niveau van graveren. Zo kunnen we ook bij drukte de afspraken met onze klanten nakomen.”

Medewerker Gravure85 graveert een metalen plaatjes op de Datronmachine

Ernst Hendriks | offertes / eigenaar

“Klanten adviseren en offertes maken, dat zijn mijn belangrijkste taken bij Gravure85. Ik neem de tijd om te luisteren en te achterhalen wat een klant precies wil. Het is vaak iets anders als waar de klant in eerste instantie vraagt. Logisch, want hoe vaak heb je als particulier of medewerker bij een klein bedrijf nou met graveerwerk te maken?

Ik vertel over de voor- en nadelen van materialen en technieken tot het voorstel past bij de wensen en het budget. Dat lijkt misschien bijzonder, maar wij vinden dat heel gewoon. Daarom garanderen we bij Gravure85 ook 100% klanttevredenheid op onze producten, van typeplaatje tot bedieningspaneel en van merklabel tot herdenkingsmonument.

Ik leid het bedrijf inmiddels meer op afstand. Ik kom nog 1 a 2 dagen in de week naar Vianen. Edwin en Astrid hebben de dagelijkse leiding en die is bij hen in goede handen. Alleen tijdens vakanties ben ik er elke dag te vinden, dan mag ik weer graveren.”☺

Hidde | allround medewerker in opleiding

“In de werkplaats graveer ik nu vooral kunststofplaatjes voor de industrie. Ik kijk of de offerte aansluit bij de vraag van de klant en of er geen spelfouten staan in de tekst die ik ga graveren. Dankzij mijn elektrotechnische achtergrond zie ik snel of de informatie logisch is. Bij twijfel neem ik contact op, want we willen dat elke klant de goede producten krijgt.

Op onze vernieuwde website controleer ik alle pagina’s. Dat betekent teksten nalezen, foto’s op de juiste pagina zetten en links checken. Verder verzorg ik de social media campagnes en binnenkort ga ik offertes maken. De afwisseling vind ik leuk. Met alle collega’s kan ik goed opschieten en ik ben er trots op dat we voor elke vraag van een klant een goede oplossing bedenken.

In de toekomst wil ik graag een verantwoordelijke positie in dit mooie bedrijf. Daarom combineer ik mijn werk bij Gravure85 met de HBO-opleiding ondernemerschap & retailmanagement. Zo leer ik tegelijkertijd de praktijk en de theorie.”

Portret van medewerker Gravure85 bij de lasermachine

Wendy | DTP’er en graveur

“Bij Gravure85 ben ik DTP’er en graveur en ik onderhoud de webshop. De ene keer werk ik meer achter de computer, de andere keer vooral in de werkplaats. De variatie in mijn werk vind ik leuk.

Ik word blij als ik een mooi ontwerp kan maken van de teksten en beelden die onze klanten aanleveren. Daarvoor snijd ik foto’s bij of ik haal de achtergrond weg. Ik kijk ook hoe de tekst goed tot zijn recht komt. Kan het beter op één of twee regels? Welke lettergrootte is het mooist? Ik doe mijn best het ontwerp nog mooier te maken dan de klant had bedacht.

We maken hier mooie dingen waar mensen blij mee zijn. De ene keer een award die is ingelakt met autolak voor een metallic effect, de andere keer een messing naambord voor een bedrijf. Bovendien werken we met een klein, gezellig team waar iedereen elkaar kent en mensen elkaar mogen.”

Jenneke | medewerker graveren, inlakken en verzenden

“Mijn werk bij Gravure85 is afwisselend. De ene keer maak ik metalen plaatjes met de lasergraveermachine, een andere keer lak ik freesgravures in op alle soorten borden. Dat is echt precisiewerk met speciale verf. Tussendoor zijn er altijd klusjes, zoals losse plaatjes snijden uit een grote gegraveerde plaat.

Ik maak ook de pakketten verzendklaar. Voordat ik de producten inpak, doe ik een laatste check. Dan controleer ik of de producten in de doos kloppen met de werkbon. Bijna altijd is alles goed. Logisch, want kwaliteit vinden we allemaal belangrijk.

Bij Gravure85 graveren we veel verschillende dingen. Niet alleen typeplaatjes, metalen labels en bedrijfsnaamborden, maar bijvoorbeeld ook aangeleverde materialen zoals linialen en balpennen. Heel bijzonder vond ik de gedenkplaten van plexiglas voor een bedrijfsjubileum. Met een lasergravure op de voor- en de achterkant leek het echt 3D. We hebben ook een fijn team en een prettige, open werksfeer. Iedereen doet zijn best en we vragen elkaar om hulp.”

Monica Verbaarschot | Website en administratie / eigenaar

“Ik zorg bij Gravure85 voor een toegankelijke website waar iedere bezoeker gemakkelijk vindt wat hij zoekt. Dat is een hele uitdaging bij ons assortiment. We hebben veel te vertellen, bijvoorbeeld welk graveerwerk bestand is tegen zeewater of wat de verschillen zijn tussen frezen en laseren. Ook laten we graag veel foto’s zien van ons graveerwerk, dat is inspirerend voor nieuwe klanten.

Alle informatie overzichtelijk rangschikken is nooit klaar. Ons aanbod verandert en klanten komen met nieuwe vragen, bijvoorbeeld over kleine letters of QR-codes of het onderhoud van RVS platen. Natuurlijk beantwoorden we die vragen aan de telefoon of per mail. Daarna verwerk ik die informatie liefst zo snel mogelijk op de website, dan zijn ook andere klanten meteen geholpen.

Om bij te blijven volg ik cursussen over het zoekgedrag van klanten op de site en over aantrekkelijk schrijven. Ik blijf puzzelen hoe we onze informatie nóg beter kunnen aanbieden. Zo maak ik Gravure85 steeds meer zichtbaar.”

De voordelen van Gravure85

Samenwerken met Gravure85 heeft voor u vele voordelen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen.

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing.

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord