Zoek

Bellentableau vervangen, hét visitekaartje en wegwijzer bij je entree

Een bellentableau, ook intercompaneel genoemd, is belangrijk voor bezoekers. Het is visitekaartje en wegwijzer tegelijk. Er worden ook veel eisen aan gesteld. De randapparatuur voor de bellen moet in het tableau verwerkt worden en hangt het intercompaneel buiten, dan moet het bestand zijn tegen weer en wind.

Bij Gravure85 weet je zeker dat we met al die eisen rekening houden. We ontwerpen een bellentableau dat voldoet aan je wensen, denken mee over de duidelijkheid vanuit de bezoekers én maken het paneel tot op een tiende millimeter nauwkeurig zodat de randapparatuur past. Zo krijg je precies het tableau dat past bij jouw bedrijf.

Bestel je bellentableau en profiteer van 3 voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je belpaneel

Wat zeggen onze opdrachtgevers?:
Ambacht en bevlogenheid

“Ik had moeite om een graveerbedrijf te vinden waarvan ik dacht: ‘die mensen begrijpen me’. Veel bedrijven maken alleen machineplaatjes, dat is heel wat anders dan informatieborden voor ons landgoed. Bij jullie merkte ik meteen dat jullie verstand hebben van het ambacht. Jullie bevlogenheid en betrokkenheid om iets moois af te leveren. Ik ben heel tevreden.

Brechtje Horsten
Docent ontwerp

Veelgestelde vragen over belpanelen

Aan je huidige paneel kunnen we helaas niets doen. Wil je een nieuw paneel, dan denken we met je mee, want we willen graag dat onze panelen jarenlang goed blijven. Met de keuze van materiaal en werkwijze houden we rekening met de plaats waar ze komen te hangen. Het maakt immers veel uit of een paneel blootstaat aan zon en wind, of dat het in een droog en warm portaal hangt. Afhankelijk van de omgeving kunnen we ook zorgen dat een bellenpaneel ‘tegen een stootje kan’.

Aan je huidige intercompaneel kunnen we helaas niets doen. Denk je na over een nieuw intercompaneel, neem dan contact met ons op. We werken tot op de tiende millimeter nauwkeurig, zodat alle randapparatuur makkelijk geplaatst kan worden.

Dat is jammer. Overweeg je een nieuw bellenplateau, neem dan contact met ons op. Bij een ontwerp nemen we altijd de huisstijl als uitgangspunt.

Niet goed, geld terug garantie

Bellentableau: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.
gegraveerde RVS informatiebord

We werken onder andere voor:

Containraffairs Logo
Pliant_logo
Van-Hall-Larenstein_logo
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Delphine L.
1692089986
I was so impressed by the services of Gravure85. They responded almost immediately and did not mind back and forth emails until the font, positioning and image were exactly as I wanted them. Took less than 2 days to complete. They also did a great job to convert a photograph of a house into an outline. Highly recommend these services.
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs
Bewegwijzering Braille Groen

Brailleborden

Brailleborden maken teksten ‘leesbaar’ voor blinden. Gravure85 heeft veel ervaring met brailleborden in verschillende materialen.

Lees meer >

Ik wil meer weten over bellentableaus

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw