Search
Waarschuwingsborden

Waarschuwingsborden maken veiligheid zichtbaar

Je kent ze vast wel, veiligheidsborden of waarschuwingsborden met opdrukken als:
Veiligheidsborden (ook wel waarschuwingsborden genoemd) zijn belangrijk voor ieder bedrijf. Ze zorgen ervoor dat gebruikers van machines, liften en gebouwen weten wat ze moeten doen. Bovendien worden zo persoonlijke ongelukken en materiële schade voorkomen.

Bestel je veiligheidsborden en waarschuwingsborden en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je veiligheidsborden

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.

Dick Westera
Dorpsbewoner en projectcoördinator

gegraveerde RVS informatiebord

Veelgestelde vragen over waarschuwingsborden

Bij ons werken mensen uit alle windstreken, lang niet iedereen spreekt onze taal. Hebben jullie een alternatief voor waarschuwingsborden met tekst?
Bij Gravure85 krijgen waarschuwingsborden altijd extra aandacht. We vragen hoe de situatie terplekke is, en of er buitenlandse medewerkers zijn. Vaak combineren we teksten in 1 of meer talen vaak met duidelijke pictogrammen. Zo voorkom je dat er ongelukken gebeuren omdat een medewerker de Nederlandse teksten niet begrijpt.

Ik heb een recreatiebedrijf, daarom wil ik klantvriendelijke waarschuwingsborden, hoe doe ik dat? Goed dat je daaraan denkt, zeker bij een recreatiebedrijf is het belangrijk dat je je klanten vriendelijk benadert. Met borden in je huisstijl, een vriendelijk ogend materiaal en een kleurrijk uiterlijk kunnen zelfs waarschuwingsborden vriendelijk overkomen. En natuurlijk denken we ook met je mee over de formulering van de teksten. Zo dragen alle borden bij aan een veilig en vriendelijk bedrijf!

Ik weet niet aan welke veiligheidseisen onze borden moeten voldoen, wat nu?
Goed dat je je realiseert dat jouw bedrijf verantwoordelijk is voor de veiligheidsrisico’s die kunnen ontstaan bij het gebruik en onderhoud van jouw machines en installaties. Onze jarenlange ervaring gebruiken we graag om jou te adviseren over veiligheidssignalering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet goed, geld terug garantie

Waarschuwingsborden: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een waarschuwingsbord