Zoek
Metaal graveren

Metaal graveren

Metaal graveren of lasergraveren is voor verschillende toepassingen te gebruiken. Metalen zijn hard en duurzaam voor de industrie. Een mooi metalen bord of monument laten graveren geeft extra uitstraling. Voorbeelde van het graveren in metaal: een stijlvol naambord van messing, een robuuste RVS typeplaat of een lichtgewicht aluminium merklabel

Bij Gravure85 heb je keus uit verschillende soorten metalen: RVS, aluminium, messing, Corten staal en staal. Je kunt ook kiezen uit verschillende bewerkingsmethoden, zoals lasergraveren en frees graveren. Daarnaast gebruiken we nog andere technieken, bijvoorbeeld aluminium onderdruk, etsen en gieten.

Waarom Gravure85?

Metaal graveren is de kernactiviteit van Gravure85. Door de hardheid van het materiaal is het moeilijker te bewerken dan andere materialen. Onze medewerkers zijn hierin gespecialiseerd en we vinden altijd een oplossing die bij jouw wensen en jouw situatie past. Bovendien krijg je bij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Ons assortiment

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over metaal bewerken?

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord