Search
Graveren regio Amsterdam

Graveren in Amsterdam?

Gravure85 is niet gevestigd in Amsterdam, maar graveert wel voor bedrijven uit Amsterdam. Ons bedrijf is makkelijk bereikbaar en ligt net onder Utrecht tussen de A2 en de A27, op 5 minuten rijden vanaf de snelweg.

Wij zorgen voor snelle en accurate levering van al uw graveerwerk. Bovendien heb je bij ons 100% tevredenheidsgarantie.

Bedrijven uit Amsterdam en omstreken weten ons te vinden voor het graveren van kunststof en metaal. Of het nu gaat om grote partijen kunststof plaatjes of unieke awards, wij graveren het met aandacht.

RVS nummerplaatjes

Kunststof graveren in Amsterdam

Snel en vakkundig kunststof laten graveren vanuit Amsterdam? Gravure’85 heeft grote machinecapaciteit en wij graveren kunststof plaatjes snel en goed. Wil je ze aangeleverd krijgen op volgorde van montage? Dat regelen wij graag voor je. Bij Gravure85 kun je naamborden, waarschuwingsborden en bedieningspanelen laten graveren. Wij graveren niet alleen resopals, maar voeren ook gespecialiseerde kunststofbewerkingen uit. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met onze productieafdeling.

Metaal graveren in Amsterdam

Metaal of RVS laten graveren in Amsterdam? Graveerbedrijf Gravure85 is gespecialiseerd in deze materialen. Ook het harde RVS kunnen onze ervaren medewerkers graveren. Bij het graveren van metalen wordt een verdieping in het materiaal gegraveerd die later ingelakt wordt. Ook een QR code graveren in RVS is mogelijk. Wij maken op maat panelen voor scheepvaart en machinebouw.

Laser graveren in Amsterdam

Gravure85 is het enige graveerbedrijf in Nederland dat een fiber lasermachine met een groot oppervlakte bezit. Bijna alle soorten metaal, zijn te graveren met de fiberlaser. Het grootste voordeel van de fiber laser graveren is dat je hiermee een onverwoestbare, onuitwisbare gravure in huis haalt. Zelfs dagelijks steriliseren of onder hoge druk afspuiten beschadigt de gravering niet vanwege de grote duurzaamheid van de laser gravure.

Metalen plaatjes - typeplaat

Graveren Amsterdam, ook voor spoedopdrachten

Wil je vanuit Amsterdam met spoed wat laten graveren? Denk dan aan Gravure85. Wij helpen je graag en onze centrale ligging van Gravure’85 maakt het gemakkelijk om een spoedopdracht op te halen. Je vraagt ‘graveren Amsterdam’? Ons antwoord: Gravure’85. Heb je vragen over graveren in Amsterdam neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >