Zoek

Plaquette voor Verenigde Naties

Met de onthulling van een gegraveerde RVS plaquette heeft de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, op 22 december 2017 het Centre for Humanitarian Data in Den Haag geopend.

Daar zijn we trots op, want niet iedere plaquette van Gravure85 krijgt zoveel (pers)aandacht. We werken wel met dezelfde aandacht aan passie aan alle gedenkborden en bedrijfsnaamborden die we graveren.

Gegevens Verzamelen

Het Centre for Humanitarian Data verzamelt en analyseert gegevens van mensen die worden getroffen door een natuurramp of humanitaire crisis, om zo de hulpverlening te verbeteren.

Antonio Guterres werd bij de opening geassisteerd door burgemeester Pauline Krikke, minister Sigrid Kaag en Mark Lowcock, undersecretary General for humanitarian affairs van de VN.

Bekijk de website van Centre for Humanitarian Data voor meer informatie over deze organisatie.

RVS graveren herdenkingsbord VN
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord