Search

Bankplaatje laten graveren of een hele bank?

Je ziet het steeds vaker in een park, langs een wandelpad of in een tuin: een bankje met een plaatje erop. Bankplaatjes worden gebruikt om vreugde en verdriet te herdenken. 

De ene keer geven kinderen een bank met plaatje aan hun ouders voor een huwelijksjubileum, een andere keer willen nabestaanden een dierbare overledene herdenken. Ook voor bedrijfsjubilea maken we regelmatig bankplaatjes in opdracht van het personeel. Er zijn ook projecten waarbij sponsoren een bankplaatje met hun naam en logo krijgen, bijvoorbeeld bij de inrichting van natuurgebied.

Bankplaatje laten graveren of ontwerpen

Bankplaatjes zijn meestal van metaal. Door je keuze voor aluminium, messing of RVS, en een bepaald lettertype kun je jouw bankplaatje een eigen uitstraling geven. Natuurlijk kunnen we naast tekst ook een foto of lijntekening graveren. Op die manier wordt een bankplaatje nog persoonlijker. Kom met je ideeën, dan maken we samen een mooi ontwerp.

Waarom je bankplaatje bij Gravure85 bestellen?

Een Standaard RVS bankplaatje kun je ook in onze webshop bestellen!
Voor niet standaard oplossingen neem je gewoon contact met ons op.

We maken een bankplaatje met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen.”

Jan Dijkstra, vader

Veelgestelde vragen over bankplaatjes

Ja, het is mogelijk een foto op een bankplaatje te graveren. Een foto van goede kwaliteit kunnen we met onze laser graveren in zwart-wit. Je kunt ook een lijntekening laten graveren. Dan haalt een vormgever de meest markante lijnen uit een foto, en die lijnen worden met gegraveerd. Neem contact op, dan laten we je verschillende mogelijkheden zien.

Voor bankplaatjes worden meestal metalen gebruikt, zoals aluminium, RVS en messing. Je kunt met de keuze voor materiaal, lettertype en graveermethode zorgen voor een uitstraling die bij je past. Kom met je ideeën, dan laten we verschillende voorbeelden zien en maken we samen een mooi ontwerp.

Natuurlijk, een bank van hout kunnen wij prima voor je graveren. Als je ons vertelt welke plannen je hebt, kunnen we je zo goed mogelijk adviseren.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Michel de Zoete wilde een herdenkingsbord voor zijn overleden vriend Marco laten maken. “Jullie begrepen precies wat de bedoeling was en konden super snel schakelen. Ik ben super, super tevreden.”

Michel de Zoete

Gedenkplaat - RVS

Bankplaatje: Geschikte materialen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Complexe vraag

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Bijzonder

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Budget

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten

H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader

De laatste blogs

Ik wil meer weten over bankplaatjes

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw