Search

Herdenken en gedenken

Foto van begraafplaats met aandacht voor gedenken
Video afspelen over Begraafplaats in herfsttijd

Herdenken, Gravure85 helpt je bij het regelen van een gedenkmonument

Er komt veel op je af in een periode van verlies en rouw. Veel beslissingen moeten worden genomen. Met het graveren van een herdenkingsbord, (urn)monument of  gedenkplaat helpen we om de herinnering en de verhalen van mensen levend te houden. Of het nu om een tijdelijk grafmonument gaat of een gedenkplaat op een bestaande grafsteen, heel veel is mogelijk. Gravure85 heeft veel ervaring en denkt graag met u mee. 

Om je te helpen hebben we een stappenplan gemaakt voor het ontwerpen en het maken van de juiste keuzes van een persoonlijk graf- of (urn)monument. Download eenvoudig het e-book met het stappenplan.

Van grafmonument tot gedenkplaten

Diverse staande tijdelijke grafmonumenten om te gedenken en te herdenken

Grafmonumenten

Grafmonumenten graveren met persoonlijk advies en uitgebreide keuze in materialen. Tijdelijke grafmonumenten en grafmarkering met een snelle service. Een bestaand grafmonument restaureren zoals bijvoorbeeld de opschrift.

Grafmonumenten >

collage van foto's van diverse urnmonumenten

Monument bij een Urn

Vaak willen nabestaanden een herdenkingsbord voor bij de urn. Zo’n bord is stijlvol, betaalbaar en blijft eeuwig goed, ook buiten. Een herdenkingsbord wordt persoonlijk door een tekst of afbeelding.

Monument bij een urn >

Collage van voorbeeldfoto's van gedenkplaatjes

Gedenkplaten en -plaatjes

Wil je een gedenkplaat, bankplaat of corona-herdenkingsplaatje laten graveren, dan kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Wij begeleiden je bij het ontwerpen van jouw plaatje.

Gedenkplaten en -plaatjes >

collage van foto's van oorlogsmonumenten

Oorlogsmonumenten en herdenkingsmonumenten

Oorlogsmonumenten en Herdenkingsmonumenten zijn er in vele soorten en maten. Een eenvoudige gegraveerde plaat of onderdeel van een kunstwerk.

Oorlogsmonumenten en herdenkingsmonumenten >

We nemen de tijd...

We nemen de tijd voor een gesprek met de betrokkenen, inventariseren wat ze wel willen en wat juist niet. Samen kiezen we materiaal, vorm, lettertype en afbeeldingen die recht doet aan de persoon of gebeurtenis. Een foto van de overledene, of toch liever een lijntekening. Een combinatie van een RVS plaat en natuursteen, Corten staal met plexiglas of hout van Natuurmonumenten, geen wens is ons te gek. Onze persoonlijke aanpak en onze expertise maken ons een geschikte partner voor herdenkingsplaten en -monumenten.

Daarvoor krijgen we veel waardering van onze klanten, en daar zijn we dankbaar voor.

Geen wens is ons te gek

portret van een Medewerker van Gravure85

Graveerbedrijf Gravure85
Als het om herdenken gaat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met aandacht herdenkingsborden, gedenkborden en herdenkingsmonumenten maakt? Dan bent u bij Gravure’85 aan het goede adres. We hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het vertalen van bijzondere wensen in tastbare herdenkingsborden en -monumenten.

Herdenkings monumenten:
Permanent of tijdelijk

De meeste herdenkingsplaten en -monumenten die we maken zijn voor permanent gebruik. Ook maken wij tijdelijke grafmonumenten. Een grafsteen laat maanden tot soms jaren op zich wachten, maar na de begrafenis is het wel zo fijn meteen een bord te kunnen plaatsen. Zo wordt een anoniem graf een persoonlijk graf.

Aandacht voor gedenken

We werken onder andere voor:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

icoontje van hamer en beitel in oranje

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

nieuwste technieken en gereedschap icoontje

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

icoon puzzelstuk, heb je een complexe vraag? Dan puzzelen we net zo lang totdat het klopt

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

icoontje wil je iets bijzonders? Dan komen we met creatieve oplossingen

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget? icoontje

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

icoontje wit, hand met puzzelstukje

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast icoontje, Gravure85 levert snel als het moet nog sneller

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten

Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader

De laatste blogs

Meer weten over gedenkplaten of herdenkingsmonumenten?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord