Search

Herdenken met aandacht

Met liefde en aandacht graveren we een bijzondere gedenkplaat of een herdenkingsmonument. We denken met je mee en gebruiken al onze kennis en ervaring op het gebied van herdenken en gedenken om jouw monument tot in de puntjes te verzorgen. Gedenkborden graveren we in iedere vorm en unieke grafmonumenten en urnmonumenten in RVS, messing of hout en als je wilt, kunnen deze gedenkplaten op een ander monument bevestigd worden.

Over mogelijkheden herdenken

We nemen de tijd voor een gesprek met de betrokkenen, inventariseren wat ze wel willen en wat juist niet. Samen kiezen we materiaal, vorm, lettertype en afbeeldingen die recht doet aan de persoon of gebeurtenis. Een foto van de overledene, of toch liever een lijntekening. Een combinatie van een RVS plaat en natuursteen, Corten staal met plexiglas of hout van Natuurmonumenten, geen wens is ons te gek. Onze persoonlijke aanpak en onze expertise maken ons een geschikte partner voor herdenkingsplaten en -monumenten. Daarvoor krijgen we veel waardering van onze klanten, en daar zijn we dankbaar voor.

Herdenken tastbaar maken

Met Graveerbedrijf Gravure85

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met aandacht herdenkingsborden, gedenkborden en herdenkingsmonumenten maakt? Dan bent u bij Gravure’85 aan het goede adres. We hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het vertalen van bijzondere wensen in tastbare herdenkingsborden en -monumenten.

Voorbeelden herdenken

Herdenken met monumenten: permanent of tijdelijk

De meeste herdenkingsplaten en -monumenten die we maken zijn voor permanent gebruik. Ook maken wij tijdelijke grafmonumenten. Een grafsteen laat maanden tot soms jaren op zich wachten, maar na de begrafenis is het wel zo fijn meteen een bord te kunnen plaatsen. Zo wordt een anoniem graf een persoonlijk graf.

Oorlogsmonument - RVS - Freesgraveren - inlakken - St Joost

Wilt u meer weten over (tijdelijke) grafmonumenten of monumenten bij een urngedenkborden of herdenkingsmonumenten? Of wilt u de bewegwijzering en inrichting van begraafplaats, crematorium of rouwkamers op een stijlvolle manier vernieuwen?

Een overzicht van ons werkt in een kort filmpje van 1 minuut

We werken onder andere voor:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten Gravure85
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Een uniek herdenkingsmonument?

Graveren met liefde en aandacht