Zoek

Herdenken en gedenken

Video afspelen over Begraafplaats in herfsttijd

Herdenken, Gravure85 helpt je bij het regelen van een gedenkmonument

Er komt veel op je af in een periode van verlies en rouw. Veel beslissingen moeten worden genomen. Met het graveren van een herdenkingsbord, (urn)monument of  gedenkplaat helpen we om de herinnering en de verhalen van mensen levend te houden. Of het nu om een tijdelijk grafmonument gaat of een gedenkplaat op een bestaande grafsteen, heel veel is mogelijk. Gravure85 heeft veel ervaring en denkt graag met u mee. 

Om je te helpen hebben we een stappenplan gemaakt voor het ontwerpen en het maken van de juiste keuzes van een persoonlijk graf- of (urn)monument. Download eenvoudig het e-book met het stappenplan.

Van grafmonument tot gedenkplaten

grafmonumenten

Grafmonumenten

Grafmonumenten graveren met persoonlijk advies en uitgebreide keuze in materialen. Tijdelijke grafmonumenten en grafmarkering met een snelle service. Een bestaand grafmonument restaureren zoals bijvoorbeeld de opschrift.

Grafmonumenten >

urn monument

Monument bij een Urn

Vaak willen nabestaanden een herdenkingsbord voor bij de urn. Zo’n bord is stijlvol, betaalbaar en blijft eeuwig goed, ook buiten. Een herdenkingsbord wordt persoonlijk door een tekst of afbeelding.

Monument bij een urn >

gedenkplaatjes

Gedenkplaten en -plaatjes

Wil je een gedenkplaat, bankplaat of corona-herdenkingsplaatje laten graveren, dan kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Wij begeleiden je bij het ontwerpen van jouw plaatje.

Gedenkplaten en -plaatjes >

oorlogsmonumenten

Oorlogsmonumenten en herdenkingsmonumenten

Oorlogsmonumenten en Herdenkingsmonumenten zijn er in vele soorten en maten. Een eenvoudige gegraveerde plaat of onderdeel van een kunstwerk.

Oorlogsmonumenten en herdenkingsmonumenten >

We nemen de tijd...

We nemen de tijd voor een gesprek met de betrokkenen, inventariseren wat ze wel willen en wat juist niet. Samen kiezen we materiaal, vorm, lettertype en afbeeldingen die recht doet aan de persoon of gebeurtenis. Een foto van de overledene, of toch liever een lijntekening. Een combinatie van een RVS plaat en natuursteen, Corten staal met plexiglas of hout van Natuurmonumenten, geen wens is ons te gek. Onze persoonlijke aanpak en onze expertise maken ons een geschikte partner voor herdenkingsplaten en -monumenten.

Daarvoor krijgen we veel waardering van onze klanten, en daar zijn we dankbaar voor.

Geen wens is ons te gek

Portret cirkel

Graveerbedrijf Gravure85
Als het om herdenken gaat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat met aandacht herdenkingsborden, gedenkborden en herdenkingsmonumenten maakt? Dan bent u bij Gravure’85 aan het goede adres. We hebben ons de laatste jaren gespecialiseerd in het vertalen van bijzondere wensen in tastbare herdenkingsborden en -monumenten.

Herdenkings monumenten:
Permanent of tijdelijk

De meeste herdenkingsplaten en -monumenten die we maken zijn voor permanent gebruik. Ook maken wij tijdelijke grafmonumenten. Een grafsteen laat maanden tot soms jaren op zich wachten, maar na de begrafenis is het wel zo fijn meteen een bord te kunnen plaatsen. Zo wordt een anoniem graf een persoonlijk graf.

Aandacht voor gedenken

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Complexe vraag

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Bijzonder

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Budget

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten

Simon van W.
1711727478
Via Gravure85 heb ik een messing plaatje voor de boot besteld. Prettig contact, professioneel, en het plaatje ziet er prachtig uit!
D. F.
1705315163
Ik kon nog dezelfde dag terecht, er werd goed meegedacht en het verliep allemaal zeer vriendelijk. Kortom, zeker een 5 sterren-review waard!
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
js_loader

De laatste blogs

Meer weten over gedenkplaten of herdenkingsmonumenten?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw