Search

Wat is etsen?

Etsen is een oppervlaktebehandeling waarbij een deel van het oppervlak met een sterk zuur behandeld wordt. Door de chemische reactie wordt het oppervlak opgelost en op die plaats ontstaat een verdieping. Zo worden teksten en afbeeldingen zichtbaar gemaakt. Geëtste plaatjes blijven jarenlang goed.
metalen plaatjes

Wat zijn de toepassingen van etsen?

Etsen is een techniek die geschikt is voor verschillende soorten metaal. Aluminium etsen, RVS etsen, messing etsen, het kan allemaal. In de industrie worden labels, typeplaatjes en machineplaatjes geëtst. Deze techniek wordt ook voor naamplaten gebruikt.
Wil je advies over de beste techniek voor jouw borden, plaatjes of uw paneel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies. We helpen je graag persoonlijk verder!
Niet goed, geld terug garantie
Metalen plaatjes

Onze kwaliteiten
Wat we ook graveren, in alle gevallen profiteer je van onze kwaliteiten

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Containraffairs Logo
Pliant_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Meer weten over etsen?

Vrolijke vrouw