Search
Awards en jubileumborden

Awards en jubileumborden

Wil je een bijzondere award voor een speciale gelegenheid of een tv-programma? Een jubileumbord voor een bedrijfsjubileum? Een plaquette voor het bereiken van een mijlpaal? Het maakt niet uit of je al een concreet idee hebt of alleen weet dat je ‘iets’ wilt. We denken met je mee en begeleiden je bij het ontwerp en de keuze van materiaal en bewerkingstechniek. En we garanderen een perfecte uitvoering die zorgt voor een WOW-effect.

Plexieglas award - produtch racing team

Ons assortiment

Jubileumborden en plaquettes

Een bedrijfsjubileum, een verhuizing naar een nieuw pand, een fusie. Er zijn veel gelegenheden die een blijvende herinnering verdienen. We zien dat gegraveerde plaquettes vaak worden gebruikt als gedenkplaat voor een speciale gebeurtenis of jubileum. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een gebouw, de afsluiting van een restauratieproject of het herdenken van een succesvolle samenwerking van meerdere bedrijven. Daarnaast wordt het als een heel bijzondere prijs gegeven.

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Pliant_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over awards en jubileumborden?