Search
Awards en jubileumborden

Awards en jubileumborden

Wil je een bijzondere award voor een speciale gelegenheid of een tv-programma? Een jubileumbord voor een bedrijfsjubileum? Een plaquette voor het bereiken van een mijlpaal? Het maakt niet uit of je een concreet idee hebt of alleen weet dat je ‘iets’ wilt. We denken met je mee en begeleiden je bij het ontwerp en de keuze van materiaal en bewerkingstechniek. En we garanderen een perfecte uitvoering die zorgt voor een WOW-effect.

Graveren van een award

Ons assortiment

Jubileumborden en plaquettes

Een bedrijfsjubileum, een verhuizing naar een nieuw pand, een fusie. Er zijn veel gelegenheden die een blijvende herinnering verdienen. We zien dat gegraveerde plaquettes vaak worden gebruikt als gedenkplaat voor een speciale gebeurtenis of jubileum. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een gebouw, de afsluiting van een restauratieproject of het herdenken van een succesvolle samenwerking van meerdere bedrijven. Daarnaast wordt het als een heel bijzondere prijs gegeven.

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Pliant_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over awards en jubileumborden

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw