Zoek
Awards en jubileumborden

Awards en jubileumborden

Wil je een bijzondere award voor een speciale gelegenheid of een tv-programma? Een jubileumbord voor een bedrijfsjubileum? Een plaquette voor het bereiken van een mijlpaal? Het maakt niet uit of je een concreet idee hebt of alleen weet dat je ‘iets’ wilt. We denken met je mee en begeleiden je bij het ontwerp en de keuze van materiaal en bewerkingstechniek. En we garanderen een perfecte uitvoering die zorgt voor een WOW-effect.

Graveren van een award

Ons assortiment

Jubileumborden en plaquettes

Een bedrijfsjubileum, een verhuizing naar een nieuw pand, een fusie. Er zijn veel gelegenheden die een blijvende herinnering verdienen. We zien dat gegraveerde plaquettes vaak worden gebruikt als gedenkplaat voor een speciale gebeurtenis of jubileum. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een gebouw, de afsluiting van een restauratieproject of het herdenken van een succesvolle samenwerking van meerdere bedrijven. Daarnaast wordt het als een heel bijzondere prijs gegeven.

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
Pliant_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs

Ik wil meer weten over awards en jubileumborden

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord