Search
Award laten maken

Een award laten maken, speciaal voor jou ontwikkeld

Wil je een bijzondere award laten maken, maar weet je nog niet precies wat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben veel ervaring. Misschien heb je al eens een van onze awards gezien, bijvoorbeeld in het tv-programma ‘Wedden dat ik het kan’, ‘Het beste idee van Nederland’ of ‘Hoe heurt het eigenlijk’.

Een award in eigen stijl en materiaal

Zoek je een exclusieve RVS award? Een stijlvolle glazen award? Of juist een moderne plexiglas of aluminium award? Wat je voorkeur ook is, neem vrijblijvend contact met ons op.
Award - Medaille - Messing - graveren

Bij Gravure85 profiteer je van 3 belangrijke voordelen voor je award:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je jubileumbord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Het Restauratiefonds wil mooie, duurzame RVS-plaquettes die je op het monument kunt schroeven of plakken. Al jaren verzorgt Gravure85 die plaquette voor ons. Ze bieden goed advies, een goede service…

Anita Portanje
Communicatieadviseur

plaquette laten maken

Veelgestelde vragen over awards laten maken

Ik wil een award laten maken met een 3D-effect, kan dat?
Ja, dat kan. We kunnen een blok plexiglas diep graveren en vervolgens inlakken, dat geeft een prachtig 3D-effect. Neem contact op voor meer informatie.

Kunnen jullie een foto op een RVS award graveren Ja, dat kan. Met de laser kunnen we foto’s op RVS of aluminium graveren, dat maakt awards extra persoonlijk. Ook onuitwisbare kleurenfoto’s zijn mogelijk.

Ik wil een voorwerp in mijn award verwerken, kan dat?
Jazeker. We hebben al awards laten maken met verschillende voorwerpen, zoals naalden, aluminium estafettestokjes en RVS waterpompen. Vertel ons wat je wilt gebruiken, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Niet goed, geld terug garantie

Award laten maken: Recent werk

RVS graveren herdenkingsbord VN

Plaquette voor Verenigde Naties

Plaquette Vraag een offerte aan Eigen werkplaats Productie in 1 dag mogelijk Bijna 40 jaar ervaring 100% tevredenheidsgarantie Offerte: Binnen 24 uur reactie Plaquette voor Verenigde Naties Met de onthulling van een gegraveerde RVS plaquette heeft de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, op 22 december 2017 het Centre for Humanitarian

Lees artikel

Award laten maken: Blogs

Award laten maken: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Een oud en een nieuw logo verwerken in een gravure, dat is een veelkleurig gravure. Met dunne damwandjes komen de kleurvlakken mooi tegen elkaar aan te liggen. “Het bord is…
plaquette -

We werken onder andere voor:

Gemeente Landerd
Containraffairs Logo
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een award laten maken