Zoek
Award laten maken

Een award laten maken, speciaal voor jou ontwikkeld

Wil je een bijzondere award laten maken, maar weet je nog niet precies wat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben veel ervaring. Misschien heb je al eens een van onze awards gezien, bijvoorbeeld in het tv-programma ‘Wedden dat ik het kan’, ‘Het beste idee van Nederland’ of ‘Hoe heurt het eigenlijk’.

Een award in eigen stijl en materiaal

Zoek je een exclusieve RVS award? Een stijlvolle glazen award? Of juist een moderne plexiglas of aluminium award? Wat je voorkeur ook is, neem vrijblijvend contact met ons op.
Award - Medaille - Messing - graveren

Bij Gravure85 profiteer je van 3 belangrijke voordelen voor je award:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je jubileumbord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Het Restauratiefonds wil mooie, duurzame RVS-plaquettes die je op het monument kunt schroeven of plakken. Al jaren verzorgt Gravure85 die plaquette voor ons. Ze bieden goed advies, een goede service…

Anita Portanje
Communicatieadviseur

RVS plaquette voorzien van frees gegraveerde tekst en foto

Veelgestelde vragen over awards laten maken

Ja, dat kan. We kunnen een blok plexiglas diep graveren en vervolgens inlakken, dat geeft een prachtig 3D-effect. Neem contact op voor meer informatie.

Ja, dat kan. Met de laser kunnen we foto’s op RVS of aluminium graveren, dat maakt awards extra persoonlijk. Ook onuitwisbare kleurenfoto’s zijn mogelijk.

Jazeker. We hebben al awards laten maken met verschillende voorwerpen, zoals naalden, aluminium estafettestokjes en RVS waterpompen. Vertel ons wat je wilt gebruiken, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Niet goed, geld terug garantie

Award laten maken: Recent werk

RVS graveren herdenkingsbord VN

Plaquette voor Verenigde Naties

Plaquette Vraag een offerte aan Eigen werkplaats Productie in 1 dag mogelijk Bijna 40 jaar ervaring 100% tevredenheidsgarantie Offerte: Binnen 24 uur reactie Plaquette voor Verenigde Naties Met de onthulling van een gegraveerde RVS plaquette heeft de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, Antonio Guterres, op 22 december 2017 het Centre for Humanitarian

Lees artikel

Award laten maken: Blogs

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Een oud en een nieuw logo verwerken in een gravure, dat is een veelkleurig gravure. Met dunne damwandjes komen de kleurvlakken mooi tegen elkaar aan te liggen. “Het bord is…
plaquette -

We werken onder andere voor:

Gemeente Landerd
Containraffairs Logo
Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen.

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing.

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs

Wil je een award laten maken?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord