Search

Metalen merklabels laten maken

De juiste merklabels laten maken zorgen dat jij trots bent op het eindresultaat. Ga voor een merklabel dat past bij jouw bedrijf. Wij graveren de merklabels voor de industrie en voor kunstenaars. Kies voor merklabels in jouw huisstijl.

Prijs metalen merklabel laten maken

Één merklabel op maat in RVS met de laser gegraveerd kunnen we versturen voor een bedrag van
€ 25,- ex BTW. Wil je een oplage van meer dan 100 stuks? Dan is bijvoorbeeld in aluminium onderdruk de prijs minder dan € 1,- per stuk ex BTW.

Merklabel - aluminiumonderduk

Bestel je merklabels en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je merklabels

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Voor de proefplaatjes van onze gietvloeren wilde ik professionele én persoonlijke labels. Mijn keuze viel op een metalen merklabel met gegraveerd logo.  Gravure85 biedt aan twee voorbeelden  te maken. Deze service spreekt mij aan want ik werk zelf ook zo.  Als ik denk dat mijn klant beter af is met iets anders dan leg ik dat voor. 

Metalen plaatjes - merklabel

Veelgestelde vragen over merklabels

Ik wil merklabels in mijn huisstijl maar ze moeten geschikt zijn voor industriëel gebruik
Door bijvoorbeeld te kiezen voor RVS of een industriële kwaliteit kunststof is dagelijks reinigen met hoge druk of met chemische reinigings middelen geen enkel probleem.

Ik heb een ingewikkeld logo. Kan dat toch op mijn merklabels
Logo’s zijn geen probleem voor een merklabels. Soms kiezen we een techniek waar het logo mooi mee uitkomt. Soms passen we een logo aan om het goed te kunnen verwerken. Hoe we het doen maakt niet uit. Altijd heb je een 100% tevredenheidsgarantie.

Hoe weet ik wat de meest geschikte techniek of materiaal is voor mijn merklabels?
We hebben veel ervaring met merklabels voor industrie of voor kunstobjectien. Bij iedere merklabel denken we met je mee over het materiaal en de opdruk. We helpen je kiezen voor de meest geschikte techniek, want misschien is etsen of aluminium onderdruk wel handiger dan graveren met de frees of de laser.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik wilde graag merklabels met een stoere uitstraling en met alleen het logo van Hexterieur, want het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ zou onleesbaar worden. Edwin van Gravure85 laat zien dat het wel mogeljk is. Daar ben ik blij mee

Remco Hexspoor
eigenaar

metalen plaatje - merklabel

Merklabel: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een merklabels