Zoek

Trots op je eigen merklabels

De juiste merklabels laten maken zorgen dat jij trots bent op het eindresultaat. Ga voor een merklabel dat past bij jouw bedrijf. Wij graveren de merklabels voor de industrie en voor kunstenaars. Kies voor merklabels in jouw huisstijl.

Prijs metalen merklabel laten maken

Één merklabel op maat in RVS met de laser gegraveerd kunnen we versturen voor een bedrag van € 25,- ex BTW. Wil je een oplage van meer dan 100 stuks? Dan is bijvoorbeeld in aluminium onderdruk de prijs minder dan € 1,- per stuk ex BTW.

Merklabel - aluminiumonderduk

Bestel je merklabels en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je merklabels

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Voor de proefplaatjes van onze gietvloeren wilde ik professionele én persoonlijke labels. Mijn keuze viel op een metalen merklabel met gegraveerd logo.  Gravure85 biedt aan twee voorbeelden  te maken. Deze service spreekt mij aan want ik werk zelf ook zo.  Als ik denk dat mijn klant beter af is met iets anders dan leg ik dat voor. 

Een aluminium geanodiseerd metalen merklabel met logo van Zitman Vloeren erop

Veelgestelde vragen over merklabels

Door bijvoorbeeld te kiezen voor RVS of een industriële kwaliteit kunststof is dagelijks reinigen met hoge druk of met chemische reinigings middelen geen enkel probleem.

Logo’s zijn geen probleem voor een merklabels. Soms kiezen we een techniek waar het logo mooi mee uitkomt. Soms passen we een logo aan om het goed te kunnen verwerken. Hoe we het doen maakt niet uit. Altijd heb je een 100% tevredenheidsgarantie.

We hebben veel ervaring met merklabels voor industrie of voor kunstobjectien. Bij iedere merklabel denken we met je mee over het materiaal en de opdruk. We helpen je kiezen voor de meest geschikte techniek, want misschien is etsen of aluminium onderdruk wel handiger dan graveren met de frees of de laser.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik wilde graag merklabels met een stoere uitstraling en met alleen het logo van Hexterieur, want het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ zou onleesbaar worden. Edwin van Gravure85 laat zien dat het wel mogeljk is. Daar ben ik blij mee

Remco Hexspoor
eigenaar

RVS merklabel met logo van hexterieur erop

Merklabel graveren: Geschikte materialen

Merklabel graveren: Geschikte technieken

RVS - etsen - merkenlabel - Klinger

Etsen

Messing - gieten

Gieten

toeristisch informatiebord

Aluminium onderdruk

We werken onder andere voor:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen.

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing.

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Een RVS typeplaat voorzien van logo Array

RVS dat wat te verduren krijgt – graveren met de laser of frees?

Wanneer graveer je RVS met de laser en wanneer met de freesbij borden die veel te verduren hebben: plaatjes en borden in de industrie, op schepen of boorplatforms, of in een omgeving met veel vuil of verf. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de techniek. De laser en de frees verschillen in oppervlaktebehandeling van het materiaal, en dat heeft gevolgen voor het gebruik. Dit artikel laat zien wat wanneer de beste keuze is.

Lees meer >

Ja, ik wil ook merklabels

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord