Search

Braillebord graveren

Op plaatsen waar blinde en slechtziende mensen kunnen komen, zie je steeds meer brailleborden. Daarop zijn de brailleletters en -tekens voelbaar als verhogingen op het bord. Ze kunnen met de vingertoppen worden gelezen.

In Nederland bestaan richtlijnen voor borden in braille, maar er zijn nog geen wettelijke regels. Veel maatschappelijk betrokken bedrijven komen nu al in actie. Ze wachten de regels niet af en kiezen ook voor informatieborden in braille. Zo laten ze zien dat ze voorloper zijn in de maatschappij. Braillebord graveren, bij Gravure85 kunnen wij hierin goed adviseren. Over het ontwerp én het gebruik van de brailleborden.

braille

Braillebord graveren? Profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je braillebord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Voor een sieraad had ik gegraveerde metalen plaatjes nodig. Met jullie kon ik goed overleggen. “Ik kreeg veel goede suggesties, maar had in het begin twijfelde ik toch een beetje of het er wel goed uit zou zien. Uiteindelijk dacht ik: ik moet het gewoon vertrouwen. Toen de metalen plaatjes binnen kwamen was ik er super blij mee en mijn klant ook.

Marie Louise Klijn
Eigenaar

aluminium merklabel

Braillebord graveren - Veelgestelde vragen

Dan zijn brailleborden die aan alle eisen voldoen een goede keuze. Daarmee zorg je dat blinden en slechtzienden gemakkelijk de weg kunnen vinden in je gebouw. Bovendien laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent.

De bewegwijzering in een gebouw kunnen we actualiseren. We adviseren je dan om meteen te kiezen voor brailleborden. Dat stemt blinde en slechtziende bezoekers tevreden en je voldoet weer aan de meest recente normen.

Jazeker. Laatst hebben we een naambord in braille gemaakt voor een inwonene blinde zoon. Nu weten zijn blinde vrienden waar ze moeten aanbellen en weet de zoon wanneer er bezoek voor hem is.

Niet goed, geld terug garantie

Braillebord graveren: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat en de snelheid.

We werken onder andere voor:
Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Een braillebord laten graveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw