Search

Brailleborden

Op plaatsen waar blinde en slechtziende mensen kunnen komen, zie je steeds meer brailleborden. Daarop zijn de brailleletters en -tekens voelbaar als verhogingen op het bord. Ze kunnen met de vingertoppen worden gelezen.

In Nederland bestaan richtlijnen voor borden in braille, maar er zijn nog geen wettelijke regels. Veel maatschappelijk betrokken bedrijven komen nu al in actie. Ze wachten de regels niet af en kiezen ook voor informatieborden in braille. Zo laten ze zien dat ze voorloper zijn in de maatschappij. Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met brailleborden. We kunnen je adviseren over het ontwerp én het gebruik.

braille

Bestel je braillebord en profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je braillebord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Voor een sieraad had ik gegraveerde metalen plaatjes nodig. Met jullie kon ik goed overleggen. “Ik kreeg veel goede suggesties, maar had in het begin twijfelde ik toch een beetje of het er wel goed uit zou zien. Uiteindelijk dacht ik: ik moet het gewoon vertrouwen. Toen de metalen plaatjes binnen kwamen was ik er super blij mee en mijn klant ook.

Marie Louise Klijn
Eigenaar

aluminium merklabel

Veelgestelde vragen over brailleborden

Ik wil voorop lopen met de bewegwijzering in mijn gebouw, hoe kan ik dat doen?
Dan zijn brailleborden die aan alle eisen voldoen een goede keuze. Daarmee zorg je dat blinden en slechtzienden gemakkelijk de weg kunnen vinden in je gebouw. Bovendien laat je zien dat je maatschappelijk betrokken bent.

Mijn bewegwijzering voldoet niet meer aan de laatste richtlijnen, wat nu?
De bewegwijzering in een gebouw kunnen we actualiseren. We adviseren je dan om meteen te kiezen voor brailleborden. Dat stemt blinde en slechtziende bezoekers tevreden en je voldoet weer aan de meest recente normen.

Maken jullie ook brailleborden voor particulieren?
Jazeker. Laatst hebben we een naambord in braille gemaakt voor een inwonene blinde zoon. Nu weten zijn blinde vrienden waar ze moeten aanbellen en weet de zoon wanneer er bezoek voor hem is.

Niet goed, geld terug garantie

Brailleborden: Geschikte materialen

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat en de snelheid.

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Meer weten over brailleborden