Recent werk

Medaille zappsporter van het jaar 2017 - Lieke Martens - Gravure85

De Zappsport award van Lieke Martens

geschreven op 22-12-2017 door Monica Verbaarschot

Heb je de gouden medaille gezien die topvoetballer Lieke Martens kreeg als Zappsporter van het jaar, afgelopen dinsdag bij het NOC*NSF-gala? Die heeft Gravure85 gemaakt, en daar zijn we trots op.

Lees verder...

Het eerste bedrijf dat ik benader is veel te duur

geschreven op 11-12-2017 door Monica Verbaarschot

Vanuit mijn bedrijf Hexterieur ontwerp ik houten en stalen constructies, bijvoorbeeld terrasoverkappingen, vlonders en steigers, design projecten en stands voor tentoonstellingen. Op mijn constructies wil ik een naamplaatje bevestigen dat past bij de stoere uitstraling van mijn producten. Het eerste bedrijf dat ik benader is veel te duur, daarna kom ik bij jullie terecht.

Lees verder...
jubileumbord - herdenkingsplaat - logo bord - RVS frees graveren Siesling

Een kunstwerk van ons oude logo

geschreven op 02-12-2017 door Monica Verbaarschot

Voor Siesling hebben wij een herdenkingsbord gemaakt waarin het oude en het nieuwe logo verwerkt zijn. Een gesprek met de bedenker van dit project: Peter van Veen

Lees verder...

Referentie over toeristische infomatieborden

geschreven op 25-08-2017 door Monica Verbaarschot

Voor de van Hall Larenstein University in Velp hebben wij borden gemaakt met informatie over de historische plaatsen op het landgoed.
Met de opdrachtgeefster Brechtje Horsten was er een kort intervieuw hoe ze het werken met Gravure85 ervaren heeft.

Lees verder...

Bankje bij Russische ambassade: Wat betekent de Russische tekst?

geschreven op 19-07-2017 door Monica Verbaarschot

Een groep nabestaanden van de ramp met de MH17 heeft afgelopen week een bankje geplaatst voor de Russische ambassade. Daarop is een plaatje bevestigd met een Nederlandse tekst, gevolgd dooreen regel in het Russisch. Het bankje is veelvuldig in de media geweest, maar zonder vertaling van de Russische tekst. Wat staat er?

Lees verder...

Een boomsteker voor een jarige op Ibiza

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Snel een bijzonder cadeau voor een verjaardag realiseren? Bij Gravure85 werken we daar graag aan mee. Bijvoorbeeld als iemand op vrijdag belt voor een gegraveerde naamplaat die hij de maandag daarop wil meenemen naar Ibiza.

Lees verder...

Typeplaten met logo voor INOS

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Scholengemeenschap INOS uit Breda heeft voor haar personeelsleden 500 laptops in gebruik. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de laptops verdwijnen, daarom heeft INOS elke laptop gemarkeerd met een metalex plaatje dat zeer stevig is bevestigd. Wordt het plaatje verwijdert, dan beschadigd de laptop.

Lees verder...
grafmonument - RVS - grafplaat

Familiegraf gaat met de tijd mee

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Toen in 1979 de broer van Eric Van de Putte uit België overleed, heeft Eric een strak graf ontworpen. De naam van zijn broer is destijds in messing letters uitgevoerd. Na het overlijden van zijn moeder in 2017 is zij bijgezet in dit graf.

Lees verder...