Recent werk

Hoe zit het met de ‘gestolen plaquette’

geschreven op 27-02-2018 door Monica Verbaarschot

‘Plaquette bij de Vondelschool gestolen’, zo luidde een bericht op dinsdag 20 februari op de site van de Amsterdamse nieuwszender AT5. Deze plaquette was op zaterdag 17 februari onthuld ter herinnering aan gedeporteerde leerlingen en leraren van twee Joodse scholen in Amsterdam. Was de plaquette echt gestolen? Nee, gelukkig niet. Hoe zat het dan?

Lees verder...
Plaquette - RVS - graveren - Verenigde naties

Plaquette voor Verenigde Naties

geschreven op 26-02-2018 door Monica Verbaarschot

Met de onthulling van een gegraveerde RVS plaquette heeft de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, het Centre for Humanitarian Data in Den Haag geopend. Daar zijn we trots op, want niet iedere plaquette van Gravure85 krijgt zoveel (pers)aandacht. We werken wel met dezelfde aandacht aan passie aan alle herdenkingsplaquettes en herdenkingsborden die we graveren.

Lees verder...
Medaille zappsporter van het jaar 2017 - Lieke Martens - Gravure85

De Zappsport award van Lieke Martens

geschreven op 22-12-2017 door Monica Verbaarschot

Heb je de gouden medaille gezien die topvoetballer Lieke Martens kreeg als Zappsporter van het jaar, afgelopen dinsdag bij het NOC*NSF-gala? Die heeft Gravure85 gemaakt, en daar zijn we trots op.

Lees verder...

Het eerste bedrijf dat ik benader is veel te duur

geschreven op 11-12-2017 door Monica Verbaarschot

Vanuit mijn bedrijf Hexterieur ontwerp ik houten en stalen constructies, bijvoorbeeld terrasoverkappingen, vlonders en steigers, design projecten en stands voor tentoonstellingen. Op mijn constructies wil ik een naamplaatje bevestigen dat past bij de stoere uitstraling van mijn producten. Het eerste bedrijf dat ik benader is veel te duur, daarna kom ik bij jullie terecht.

Lees verder...
jubileumbord - herdenkingsplaat - logo bord - RVS frees graveren Siesling

Een kunstwerk van ons oude logo

geschreven op 02-12-2017 door Monica Verbaarschot

Voor Siesling hebben wij een herdenkingsbord gemaakt waarin het oude en het nieuwe logo verwerkt zijn. Een gesprek met de bedenker van dit project: Peter van Veen

Lees verder...

Referentie over toeristische infomatieborden

geschreven op 25-08-2017 door Monica Verbaarschot

Voor de van Hall Larenstein University in Velp hebben wij borden gemaakt met informatie over de historische plaatsen op het landgoed.
Met de opdrachtgeefster Brechtje Horsten was er een kort intervieuw hoe ze het werken met Gravure85 ervaren heeft.

Lees verder...

Bankje bij Russische ambassade: Wat betekent de Russische tekst?

geschreven op 19-07-2017 door Monica Verbaarschot

Een groep nabestaanden van de ramp met de MH17 heeft afgelopen week een bankje geplaatst voor de Russische ambassade. Daarop is een plaatje bevestigd met een Nederlandse tekst, gevolgd dooreen regel in het Russisch. Het bankje is veelvuldig in de media geweest, maar zonder vertaling van de Russische tekst. Wat staat er?

Lees verder...

Een boomsteker voor een jarige op Ibiza

geschreven op 19-06-2017 door Monica Verbaarschot

Snel een bijzonder cadeau voor een verjaardag realiseren? Bij Gravure85 werken we daar graag aan mee. Bijvoorbeeld als iemand op vrijdag belt voor een gegraveerde naamplaat die hij de maandag daarop wil meenemen naar Ibiza.

Lees verder...