Zoek
Kunststoffen bewerken

Kunststof graveren of op een andere manier bewerken

Onder de term kunststof vallen veel verschillende materialen, elk met een eigen toepassing. Soms is vooral een mooi uiterlijk belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig plexiglas voor unieke awards of bijzondere borden. Verschillende soorten plexiglas kunnen we graveren en inlakken.

Soms heeft kunststof graveerwerk heel wat te verduren. Dan gebruiken we kunststoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor industriële eisen, dat zijn hoogwaardige tweelaagse graveerkunststoffen. Die bestaan bestaan uit twee kleuren: er wordt door de bovenste laag heen gegraveerd of lasergegraveerd, waardoor de onderliggende kleur zichtbaar wordt.

Kom je bij ons om kunststof plaatjes of bordjes te laten graveren, dan willen we altijd eerst weten waar je ze voor nodig hebt. Is het voor binnen of voor buiten? Is het voor zware industrie? Is de chemische resistente belangrijk? Alleen zo kunnen we het juiste materiaal adviseren en 100% tevredenheid garanderen.

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kunststof plaatjes

Met onze jarenlange ervaring en up to date kennis van technieken, is iedere gespecialiseerde en gecompliceerde kunststofbewerking bij ons in goede handen. Het graveren van kunststof bedieningspanelen, typeplaten, waarschuwingsborden en naamborden voorzien van logo’s en QR- codes kunt je gerust aan ons toevertrouwen.

Kunststof frezen

Kunststof frezen is een mooie techniek om losse vormen te maken. In bewegwijzering wordt hier veel gebruik van gemaakt. Wil je losse letters of een logo op een wand of muur monteren, dan frezen we deze uit kunststof. Je kunt ook denken aan vormen die te maken hebben met je bedrijf, zoals een vrachtauto, tractor, molen, kroon (hofleverancier) of leeuw. Het kunststof frezen als techniek wordt in de machine- en apparatenbouw veelvuldig gebruikt. Wij leveren veel producten en halffabricaten voor deze industrie. Voor kunststof frezen hebben wij veel verschillende soorten kunststof op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Lasergraveren van kunststof

Lasergraveren van kunststof geeft een onuitwisbare verkleuring van het oppervlak. Met onze fiberlaser kunnen we hele gedetailleerde gravures maken. Wil je meer weten over kunststof graveren? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag persoonlijk verder.
Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kunststof plaatjes

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik vind het fijn dat ik alleen contact had met Edwin, dat communiceert gemakkelijk. Mijn voorstel is om alleen het logo van Hexterieur te graveren, want volgens mij wordt het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ onleesbaar. Edwin laat me zien dat het wel mogelijk is.

We werken onder andere voor:

loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Delphine L.
1692089986
I was so impressed by the services of Gravure85. They responded almost immediately and did not mind back and forth emails until the font, positioning and image were exactly as I wanted them. Took less than 2 days to complete. They also did a great job to convert a photograph of a house into an outline. Highly recommend these services.
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
De laatste blogs

Meer willen weten over kunststof?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw