Search
Kunststoffen bewerken

Kunststof graveren of op een andere manier bewerken

Onder de term kunststof vallen veel verschillende materialen, elk met een eigen toepassing. Soms is vooral een mooi uiterlijk belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan hoogwaardig plexiglas voor unieke awards of bijzondere borden. Verschillende soorten plexiglas kunnen we graveren en inlakken.

Soms heeft kunststof graveerwerk heel wat te verduren. Dan gebruiken we kunststoffen die speciaal ontwikkeld zijn voor industriële eisen, dat zijn hoogwaardige tweelaagse graveerkunststoffen. Die bestaan bestaan uit twee kleuren: er wordt door de bovenste laag heen gegraveerd of lasergegraveerd, waardoor de onderliggende kleur zichtbaar wordt.

Kom je bij ons om kunststof plaatjes of bordjes te laten graveren, dan willen we altijd eerst weten waar je ze voor nodig hebt. Is het voor binnen of voor buiten? Is het voor zware industrie? Is de chemische resistente belangrijk? Alleen zo kunnen we het juiste materiaal adviseren en 100% tevredenheid garanderen.

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kunststof plaatjes

Met onze jarenlange ervaring en up to date kennis van technieken, is iedere gespecialiseerde en gecompliceerde kunststofbewerking bij ons in goede handen. Het graveren van kunststof bedieningspanelen, typeplaten, waarschuwingsborden en naamborden voorzien van logo’s en QR- codes kunt je gerust aan ons toevertrouwen.

Kunststof frezen

Kunststof frezen is een mooie techniek om losse vormen te maken. In bewegwijzering wordt hier veel gebruik van gemaakt. Wil je losse letters of een logo op een wand of muur monteren, dan frezen we deze uit kunststof. Je kunt ook denken aan vormen die te maken hebben met je bedrijf, zoals een vrachtauto, tractor, molen, kroon (hofleverancier) of leeuw. Het kunststof frezen als techniek wordt in de machine- en apparatenbouw veelvuldig gebruikt. Wij leveren veel producten en halffabricaten voor deze industrie. Voor kunststof frezen hebben wij veel verschillende soorten kunststof op voorraad zodat wij snel kunnen leveren.

Lasergraveren van kunststof

Lasergraveren van kunststof geeft een onuitwisbare verkleuring van het oppervlak. Met onze fiberlaser kunnen we hele gedetailleerde gravures maken. Wil je meer weten over kunststof graveren? Neem dan contact op met ons. We helpen je graag persoonlijk verder.
Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kunststof plaatjes

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik vind het fijn dat ik alleen contact had met Edwin, dat communiceert gemakkelijk. Mijn voorstel is om alleen het logo van Hexterieur te graveren, want volgens mij wordt het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ onleesbaar. Edwin laat me zien dat het wel mogelijk is.

We werken onder andere voor:

loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader
De laatste blogs

Meer willen weten over kunststof?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord