Zoek
Gegraveerde bouwtekening

Een gegraveerde bouwtekening: watervast en niet kapot te krijgen

Omdat steeds meer klanten ons graveerwerk waarderen, is onze werkplaats in Hei- en Boeicop te klein geworden. Daarom gaan we verhuizen naar een groter pand op het industrieterrein in Vianen. Op dit moment wordt het geheel naar onze wensen verbouwd. Vanaf eind dit jaar kunnen we daar mooie borden en praktische plaatjes maken, natuurlijk met het vakmanschap en de service die u van ons gewend bent.

Bouwtekening printen of graveren?

Voor de verbouwing is een aannemer met zijn mensen druk in de weer. Zij werken aan de hand van de bouwtekening. In ons geval is dat een gegraveerde bouwtekening, een idee van Edwin, chef werkplaats bij Gravure85. Als graveur weet hij dat graveerwerk jarenlang bestand is tegen extreme omstandigheden zoals hoge temperaturen, droogte en zeewater, en dankzij zijn bouwkundige achtergrond kent hij het belang van een goede bouwtekening. Zo kwam hij op het idee van een gegraveerde bouwtekening.

Niet kapot te krijgen

De bouwvakkers zijn laaiend enthousiast over de gegraveerde bouwtekening, die watervast en niet kapot te krijgen is. Je kunt hem buiten in de zon gebruiken, en ook in de regen – zonder plastic hoesje. Je hoeft hem niet op te vouwen, waardoor je nooit meer kunt lezen wat op de vouw staat. Bovendien kun je met potlood op het bord schrijven en dat vervolgens met wat water weer weghalen. Een voordeel is ook dat deze bouwtekening van 50 x 50 cm zo groot is, dat je hem nooit kwijtraakt.

Herinnering aan de bouw

Ondertussen borrelen er andere ideeën op. Een gegraveerde bouwtekening, is een tastbare herinnering aan de bouw. Alle bedrijven in de bouw kunnen hun pand verfraaien met een gegraveerde bouwtekening van een bijzonder project.

Dus wilt je een bouwtekening laten graveren, voor gebruik op de bouwplaats of als decoratie, dan moet je bij Gravure85 zijn. En natuurlijk garanderen we ook hier 100% klanttevredenheid.

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord