Search
Bedrijfsnaambord

Een bedrijfsbord dat past bij je huisstijl

Een bedrijfsbord is als een visitekaartje op locatie. Het is meer dan een neutrale aanduidingen en kan een onderdeel van de bewegwijzering zijn. Een naambord van een bedrijf, met naam en logo in een passende uitstraling laat in één oogopslag zien wie je bent, waar je voor staat en waar je gevestigd bent. Dat waarderen bezoekers, leveranciers en medewerkers.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met bedrijfsborden voor buiten en binnen, in veel verschillende stijlen. We weten welke materialen en bewerkingstechnieken passen bij een klassiek of juist ultramodern bedrijf en kunnen je veel voorbeelden laten zien.

Bedrijfsbord - Aluminium - graveren

Bedrijfsbord bestellen? Drie belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je bedrijfsnaambord

Waarom een bedrijfsbord laten maken bij Gravure85?

Bij ons is elke bedrijfsbord uniek. We nemen de tijd om al je wensen te achterhalen. Wil je graag iets bijzonders, dan bedenken we creatieve oplossingen. Is er weinig budget, dan vinden we iets goedkopers. Is er haast bij, dan werken we buiten kantooruren. We bieden van begin tot eind kwaliteit en service. Gravure85 bestaat bijna 40 jaar. We hebben dus veel ervaring met bedrijfsborden buiten en voor binnen en kennen de voor- en nadelen van de verschillende materialen en technieken. We kunnen je goed adviseren en bieden altijd 100% klanttevredenheid.

Onze werkwijze

1: We kijken naar de behoefte van het bedrijf
We luisteren naar je vraag en willen van alles weten over je bedrijf en de plaats waar het naambord komt te hangen. We vertellen je over de verschillende materialen en technieken en hun voor- en nadelen. Samen komen we tot een optimale oplossing.

2: Eerst ontwerpen dan produceren
We maken een duidelijke offerte en ontwerp met materiaal, techniek, formaat, bevestigingsmaterialen, levertijd en prijs. Pas na je goedkeuring van het toegestuurde ontwerp gaan we produceren. Na de productie controleren we het bedrijfsbord en als het aan de eisen voldoet, pakken we ze zorgvuldig in. Op de afgesproken datum verzenden we het pakket.

3: We bieden 100% tevredenheidsgarantie
Is het bedrijfsnaambord toch niet helemaal naar je zin, dan vinden we een oplossing waar je wél 100% tevreden over bent.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Losse letters op een balk zijn prachtig geworden.

Voor de stal heeft Ernst een ontwerp gemaakt met losse letters op een balk, in geborsteld RVS, een materiaal dat niet gaat roesten als er een krasje op komt. Zijn idee sprak ons meteen aan.Eerlijk gezegd was het wel spannend om na alleen mailcontact de borden te bestellen. We hadden er alle vertrouwen in, maar zouden ze zo mooi worden als we in gedachten hadden? We kunnen nu zeggen: ja, alle borden zijn prachtig geworden en passen goed in de omgeving.”

Leon Verbeek

bedrijfsnaambord - naambordbedrijf - stalbord

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je bedrijfsnaambord

Welke stijl bedrijfsnaambord?

Een gedateerd naambord bij een modern bedrijf, dat past niet. Toch zien we dat nog vaak. Dat is jammer, want een naambord met een logo dat precies klopt, zorgt voor een goede eerste indruk. En zo’n bord hoeft niet duur te zijn.

Er zijn veel verschillende bedrijven en dus veel verschillende bedrijfsnaamborden. Zo zal een traditionele notaris uit Den Haag een heel ander naambord kiezen dan een trendy reclamebureau uit Amsterdam. Bij de een hoort een messing bord met een freesgravure, bij de ander bijvoorbeeld een kleurig ingelakte perspex plaat.

Voor ons maakt het niet uit of je zelfstandig fysiotherapeut bent, een winkel hebt of een atelier, of je in de binnenstad gevestigd bent of op een industrieterrein. We zorgen altijd voor een uniek bord dat past bij je actuele huisstijl en logo én bij de plaats waar het bord komt te hangen. Daarbij adviseren we over materiaal, techniek, lettertype en kleurgebruik.

Bij alle naamborden voor bedrijven die we maken, geldt: we zijn pas tevreden als jij dat bent!

Bedrijfsborden buiten en binnen

Een bedrijfsbord buiten ophangen, moet geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Daarbij maakt het ook uit of het onder een afdak hangt of in de open lucht, en in welke richting. Daarom vragen we altijd waar het bord komt te hangen. Met die informatie kunnen we zorgen dat een naambord van Gravure85 jarenlang in goede staat blijft, ook als het regent, hagelt of sneeuwt, als de zon schijnt of het stormt.

Of je nu op zoek bent naar buiten- of binnen gevelborden, het is belangrijk om een bedrijfsbord te kiezen dat de waarden en missie van jouw bedrijf weerspiegelt. Het moet ook gemaakt zijn van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan. Met het juiste gevelbord kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie en de klanten aantrekt die je nodig hebt om te slagen.

Is je bedrijf gevestigd in een pand met meerdere bedrijven, dan is het vaak handig om ook binnen een naambord op te hangen. Bijvoorbeeld met een pijl voor de juiste richting of een aanduiding van de verdieping. Zo vindt elke bezoeker gemakkelijk de weg naar je kantoor, praktijk of showroom.

Hoe weet je zeker dat je bedrijfsnaambord naar je wens is?
Er zijn veel redenen om je bedrijfsnaambord te bestellen bij Gravure85. Hier staan de belangrijkste op een rijtje:
Wil je weten wat voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en leg ons jouw vraag voor.

Wat zeggen onze opdrachtgevers? Bedrijfsbord met handtekening is prachtig geworden

Ik heb ons voorstel voorgelegd aan graveur Edwin. Hij dacht goed mee en kwam met een nieuw voorstel: de handtekening uit RVS snijden en een paar centimeter voor het naambord hangen. De verschillende materialen en de afstand tussen handtekening en naambord geven het geheel zo een extra dimensie.

Ellen Viergever
praktijkmanager

Bedrijfsnaambord - cortenstaal - handtekening

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je bedrijfsnaambord

Welke factoren bepalen de prijs van een bedrijfsnaambord?

Bij Gravure85 zijn de prijzen van bedrijfsnaamborden afhankelijk van het materiaal, de techniek en het formaat. Messing is bijvoorbeeld duurder materiaal dan aluminium en met een frees graveren en daarna inlakken is duurder dan een lasergravure of aluminium onderdruk. En dat een groter bord meestal duurder is dan een klein bord, is zo logisch dat we het eigenlijk niet hoeven te vermelden.

Heb je weinig budget? Ook dan helpen we je om een oplossing te vinden waar je helemaal tevreden over bent. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium met een messingkleurige coating in plaats van messing. Het bijkomende voordeel is dat je dit niet hoeft te poetsen.

Hieronder staan een aantal voorbeelden van bedrijfsborden in verschillende prijsklassen. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Wat kost een bedrijfsnaambord?

Prijsklasse van 50 tot 100 euro

Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk
Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk

Prijsklasse van 100 tot 200 euro

Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk
messing plaatje - graveren
Bedrijfsnaambord - RVS - graveren

Prijsklasse van 200 tot 300 euro

Bedrijfsnaambord - messing - graveren
Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk
Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk

Prijsklasse van minimaal 300 euro

Bedrijfsnaambord - Messing - Reliëf
Bedrijfsnaambord - Aluminium - graveren
Bedrijfsnaambord - aluminium onderdruk

Wat zeggen onze opdrachtgevers?
Bedrijfsbord graveren - Ingelakte logo's worden kunstwerk

Edwin vertelt dat hij damwandjes kan maken van 0,1 mm, zodat de verf in alle vlakken mooi tegen elkaar aan komt te liggen. Bovendien kunnen jullie het metalen bord binnen 4 werkdagen leveren, precies op tijd voor onze viering.

Peter van Veen
account manager

Jubileumbord RVS graveren

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je bedrijfsnaambord

Veelgestelde vragen over bedrijfsnaamborden

In een drukke winkelstraat of een groot industrieterrein met verschillende units valt jouw bedrijf misschien onvoldoende op. Een duidelijk bedrijfsnaambord op een strategische plaats is een goede oplossing. Zo’n bord laat niet alleen zien waar je zit, maar ook wie je bent. Een bedrijfsnaambord in je huisstijl maakt je zichtbaar. Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Misschien zie je het zelf niet meer, maar voor je klanten is het duidelijk. Die herkennen een gedateerd naambord en kunnen weglopen omdat ze niets voelen voor een verouderd bedrijf. In overleg met jou maken we een naambord dat uitstraalt wat jouw bedrijf is en/of wil worden. Je hebt de keuze van iets klassieks in messing tot heel strak bord in RVS. Op verzoek kunnen we ook een QR-code graveren.

Troost je, het gebeurt vaker dat iemand 3 dagen voor de feestelijke dag ontdekt dat er nog geen bord geregeld is. Met een hele strakke planning lukt het alsnog. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Een eventueel ingelakt bord wordt warm weggelegd, want de verf heeft 2 dagen nodig om te drogen. Uiteindelijk hangt er op de feestelijke dag een mooi bord op de gevel.

Niet goed, geld terug garantie

Bedrijfsnaambord: Blogs

RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

Bedrijfsnaambord: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Interesse in een bedrijfsnaambord?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw