Search

Wat is graveren?

Bij graveren halen we een deel van de bovenkant van het materiaal weg. Hierdoor ontstaat een verdieping. Die kunnen we inkleuren met een lak in een kleur naar jouw keuze, bijvoorbeeld die van je huisstijl. Graveren is onze kernactiviteit. We beschikken over een uitgebreid machinepark, waarmee we al je graveerwensen kunnen vervullen.
frees graveren - werkplaats
We gebruiken de graveertechniek veel voor het maken van industriële producten zoals:

Graveren van metaal en RVS

Het graveren van RVS is de specialiteit Graveerbedrijf Gravure85. Door de hardheid van het materiaal is RVS moeilijker te graveren en te frezen. Onze medewerkers hebben alle kennis en ervaring in huis voor het graveren van RVS, en natuurlijk ook van alle andere soorten metaal.

Graveren van kunststof

Gebeurt het jou ook wel eens, dat je op het allerlaatste moment bedenkt dat je gegraveerde plaatjes nodig hebt? Je bent echt niet de enige. Gravure’85 is hier helemaal op ingesteld. Met onze grote machinecapaciteit kunnen wij snel en nauwkeurig grote hoeveelheden resopals en andere kunststof plaatjes graveren. Onze extra service: je krijgt ze op volgorde van montage aangeleverd. Natuurlijk graveren we ook naamborden, waarschuwingsborden en bedieningspanelen. We werken snel en vakkundig, en we garanderen altijd 100% klanttevredenheid.

Wij graveren alles wat jij wenst

Of we nu metaal of kunststof graveren, we houden altijd rekening met jouw eisen en wensen. Wat voor grootte en dikte moet het worden? Wel of geen kleeflaag? Voor binnen- of buitengebruik? We graveren alles op alle soorten materiaal.

En is jouw graveerwerk bestemd voor de voedingsmiddelen- of medische industrie? Dan leveren we graveerwerk dat bestand is tegen chemische invloeden én dat voldoet aan alle hygiëne-eisen.

Bij Gravure85 staan jouw wensen centraal, daarom geven we op al ons graveerwerk 100% tevredenheidsgarantie. Heb je vragen over graveren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

Niet goed, geld terug garantie

Voorbeelden van fiber lasergraveren

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Hieke van der E.
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Bart,Het was voor ons een leuke opdracht deze grote platen en als wij dan op het laatst de maten nog moeten aanpassen, ach dan zegt Edwin gewoon, never a dull moment, dat maakt ons werk zo afwisselend.
Ad K.
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Ad, het is mooi dat als mensen op deze manier hun familieleden die als een tijd geleden zijn overleden toch in ere houden.
js_loader
De laatste blogs
RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees meer >

Meer weten over technieken?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord