Search
Kabellabels voor de industrie

Kabel labels maken voor overzicht

Kabel labels maken (inclusief gaatjes) op maat voor jouw kabelbinder, tyewraps, tie-wraps of tywraps. Kleine aantallen of 10.000 stuks. Altijd geleverd in de gewenste volgorde, zodat je ze snel kunt monteren.

Gravure85 is specialist in kabel labels maken en denkt mee. Dus leveren we robuuste kabellabels voor extreme omstandigheden, zoals offshore (zout water) of in het Midden-Oosten (warm en vochtig). Kabellabels moeten immers altijd goed leesbaar blijven, zodat monteurs snel kunnen zien waarvoor welke kabel in een installatie is bedoeld. Zo kunnen storingen sneller verholpen worden.

Kabel labels - kabel coderingen

Bestel je kabel labels op maat en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kabel labels

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik vind het fijn dat ik alleen contact had met Edwin, dat communiceert gemakkelijk. Mijn voorstel is om alleen het logo van Hexterieur te graveren, want volgens mij wordt het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ onleesbaar. Edwin laat me zien dat het wel mogelijk is.

RVS merklabel met logo van hexterieur erop

Kabel labels maken veelgestelde vragen

Als je nieuwe kabellabels nodig hebt, kom dan naar Gravure85. Wij zorgen voor een materiaal en een bewerkingsmethode die bestand zijn tegen de omstandigheden in de betreffende omgeving. Zodat jij én je klant 100% tevreden zijn.

Als het moet, kunnen we snel schakelen. Ook onze machinecapaciteit is berekend op spoedklussen. Dus neem zo snel mogelijk contact op, dan doen we ons best om de kabellabels snel te leveren, zodat jullie oplevering op tijd kan plaatsvinden.

Jazeker. We hebben ook kabellabels met een groot tekstvlak. Daar kunnen minimaal 4 à 5 tekstregels op, en als het moet zelfs 8 à 10.

Niet goed, geld terug garantie
Wat zeggen onze opdrachtgevers?
“We hadden snel een typeplaatje nodig bij een machine met CE keurmerk. Via Google hebben we 2 graveerbedrijven gevonden en benaderd. Gravure85 gaf een goed advies en heeft snel geleverd.

Kabel labels maken: Geschikte materialen

typeplaatje - RVS - graveren

RVS graveren bij Gravure 85

RVS bewerken is onze specialiteit. RVS is geschikt voor zware industriële toepassingen, bedrijfsnaamborden of bijzondere gedenkborden. Gravure85 biedt de keus uit verschillende soorten RVS en verschillende bewerkingstechnieken.

Lees artikel

We werken onder andere voor:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen.

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing.

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Gebaseerd op 209 recensies
Bart de R.
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Bart, fijn dat wij het foutje op tijd zagen. Het komt zo vaak voor dat meerdere mensen naar een tekst kijken en eigenlijk weet jij al wat er moet staan, dus je leest heel makkelijk over een fout heen. Daarom controleren wij vrijwel iedere tekst. Graveren is onuitwisbaar, dus ook een fout is onuitwisbaar.
Guillaume S.
Een zeer goede en snelle service en zeer hoge kwaliteit.Top bedrijf !
Reactie van de eigenaar: Graag gedaan Guillaume, wij proberen altijd snel te leveren, ook naar onze Belgische klanten. In het verleden waren wij wel afhankelijk van de bezorging door de DHL-chauffeurs. Ging niet altijd lekker, maar tegenwoordig gaat dat ook een stuk beter. Ook dankzij hun heb jij de plaatjes snel in huis gekregen.
Helmut H.
Snelle actie, goed advies en uitstekend resultaat.Kan Gravure85 aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Bedankt Helmut voor deze review, ik kon een tijdje niet in mijn account, maar wij zijn heel blij met jouw positieve reactie.
js_loader
De laatste blogs

Alles weten over kabellabels?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord