Search
Kabellabels voor de industrie

Kabellabels geven overzicht

Kabellabels met gaatjes op maat voor jouw kabelbinder, tyewraps, tie-wraps of tywraps. Kleine aantallen of 10.000 stuks. Altijd geleverd in de gewenste volgorde, zodat je ze snel kunt monteren.

Gravure85 is specialist in kabellabels en denkt mee. Dus leveren we robuuste kabellabels voor extreme omstandigheden, zoals offshore (zout water) of in het Midden-Oosten (warm en vochtig). Kabellabels moeten immers altijd goed leesbaar blijven, zodat monteurs snel kunnen zien waarvoor welke kabel in een installatie is bedoeld. Zo kunnen storingen sneller verholpen worden.

Kabel labels - kabel coderingen

Bestel je plaatjes op maat en profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je kabel labels

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Ik vind het fijn dat ik alleen contact had met Edwin, dat communiceert gemakkelijk. Mijn voorstel is om alleen het logo van Hexterieur te graveren, want volgens mij wordt het onderschrift ‘ontwerp & realisatie’ onleesbaar. Edwin laat me zien dat het wel mogelijk is.

Veelgestelde vragen over kabellabel

Mijn kunststof kabellabels voldoen niet aan de eisen van onze internationale klant, wat kan ik doen?
Als je nieuwe kabellabels nodig hebt, kom dan naar Gravure85. Wij zorgen voor een materiaal en een bewerkingsmethode die bestand zijn tegen de omstandigheden in de betreffende omgeving. Zodat jij én je klant 100% tevreden zijn.

k moet een installatie opleveren maar ben vergeten de labels te bestellen, wat nu?
Als het moet, kunnen we snel schakelen. Ook onze machinecapaciteit is berekend op spoedklussen. Dus neem zo snel mogelijk contact op, dan doen we ons best om de kabellabels snel te leveren, zodat jullie oplevering op tijd kan plaatsvinden.

Ik moet veel tekst vermelden op het label, hebben jullie daar iets voor?
Jazeker. We hebben ook kabellabels met een groot tekstvlak. Daar kunnen minimaal 4 à 5 tekstregels op, en als het moet zelfs 8 à 10.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“We hadden snel een typeplaatje nodig bij een machine met CE keurmerk. Via Google hebben we 2 graveerbedrijven gevonden en benaderd. Gravure85 gaf een goed advies en heeft snel geleverd.
typeplaatjes - RVS

Kabellabels: Geschikte materialen

typeplaatje - RVS - graveren

RVS graveren bij Gravure 85

RVS bewerken is onze specialiteit. RVS is geschikt voor zware industriële toepassingen, bedrijfsnaamborden of bijzondere gedenkborden. Gravure85 biedt de keus uit verschillende soorten RVS en verschillende bewerkingstechnieken.

Lees artikel

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Ik wil meer weten over een kabellabels