Search

Een jubileumbord voor een speciale gelegenheid

Een bedrijfsjubileum, een verhuizing naar een nieuw pand, een fusie. Er zijn veel gelegenheden die een blijvende herinnering verdienen in de vorm van een jubileumbord of gedenkplaat. Dat kan een strak gegraveerde plaat zijn met een foto van het allereerste pand van een bedrijf of een bord met een nieuw logo ter ere van een fusie.

Heb je voor een kunstwerk gekozen, dan kunnen we een bijpassende sokkelplaat ontwerpen en maken. Wat je wens ook is, met een jubileumbord of gedenkplaat van Gravure85 zorg je altijd voor een WOW-effect.

Hout ingelegd met messing: freesgraveren inlakken met verf

Bij Gravure85 profiteer je van 3 belangrijke voordelen voor je jubileumbord:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je jubileumbord

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

Veelgestelde vragen over jubileumborden

Dan wordt het een spoedproject. Een ingelakt jubileumbord heb je binnen 3 dagen, een plaat met lasergravure zelfs binnen 1 dag. Voor dit soort projecten hanteren we een strakke planning. We ontwerpen snel en gaan na goedkeuring meteen aan de slag. Wil je een ingepakt bord, dan leggen we het warm weg zodat de verf snel droogt. Zo zorgen we ervoor dat je op de heugelijke dag een mooi jubileumbord kunt aanbieden.

Natuurlijk! We kijken samen naar de beste manier om van jouw ontwerp iets moois te maken. Soms moeten we daarvoor het ontwerp aanpassen. Bijvoorbeeld als je een foto wilt laten graveren. Dan adviseren we soms een lijntekening met de karakteristieke trekken voor een krachtig en herkenbaar effect.

Jazeker, dat komt vaker voor. Neem contact op en vertel ons over je bedrijf en de speciale gebeurtenis, dan komen wij met verschillende ideeën. Zo ontdek je wat je wel en niet aanspreekt. We gaan door tot je bij een voorstel zegt: dat is het!

Niet goed, geld terug garantie

Jubileumbord: Recent werk

Jubileumbord: Blogs

RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten Gravure85
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Een jubileumbord laten graveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw