Search
Oorlogsmonument

Oorlogsmonument

In veel Nederlandse gemeenten staan monumenten die herinneren aan de Tweede Wereldoorlog. Daar worden op 4 mei de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies daarna herdacht.

Bij een aantal oorlogsmonumenten is werk van Gravure85 te zien, en daar zijn we trots op. Met het graveren van deze monumenten helpen we om de herinnering en de verhalen van oorlogsslachtoffers levend te houden.

Oorlogsmonument-Corten staal RVS

Waarom je oorlogsmonument bij Gravure85 bestellen?

We maken een oorlogsmonument met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Een oud en een nieuw logo verwerken in een gravure, dat is een veelkleurig gravure. Met dunne damwandjes komen de kleurvlakken mooi tegen elkaar aan te liggen. “

Peter van Veen
Accountmanager

plaquette -

Veelgestelde vragen over oorlogsmonumenten

Ja, in de meeste gevallen is dat mogelijk. Ook bij een spoedproject kun je bij ontwerp en uitvoering rekenen op onze aandacht. Je krijgt immers altijd 100% tevredenheidsgarantie. Een ingelakt oorlogsmonument kunnen we meestal binnen 3 dagen leveren, een plaat met lasergravure binnen 1 dag, als het moet. Des te beter je weet wat voor soort monument je wilt, des te sneller kunnen we aan de slag. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Natuurlijk kan dat. Samen met jou kijken we op welk materiaal en met welke manier van graveren jouw ontwerp het best tot zijn recht komt. Soms adviseren het ontwerp iets aan te passen voor het beste resultaat. Bijvoorbeeld als je een foto wilt laten graveren. Dan adviseren we soms een lijntekening voor een beter effect.

Jazeker, dat komt vaker voor. We hebben ruime ervaring met oorlogsmonumenten en kunnen je een aantal voorbeelden laten zien. Op die manier ontdek je wat je wel en niet aanspreekt, en vaak blijkt dat je toch een aantal wensen hebt. Samen komen we altijd tot een passend voorstel.

100% tevredenheidsgarantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik moest 200 houten serveerplanken laten graveren en ik had haast. Jullie hebben dit in één dag met de laser gegraveerd en ik ben onder de indruk van het resultaat

Oorlogsmonument: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Complexe vraag

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Bijzonder

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Budget

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten

H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader

De laatste blogs

Oorlogsmonument

Een stijlvol oorlogsmonument laten maken? Bij Gravure85 heb je een ruime keuze in materialen en stijlen. We denken mee en werken zorgvuldig en snel.

Lees meer >

Een oorlogsmonument in jouw gemeente?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw