Zoek

Een bijzondere plaquette voor een bijzondere hond

Blindengeleidehond Joska heeft al meer dan 500 nachten op zee doorgebracht en dat is een bijzondere prestatie. Daarom hebben de eigenaren Connie en Cornelis Marinussen een aantal plaquettes met tekst en een kleurenfoto van Joska laten maken door Gravure85. Medewerkers van de Holland Amerika Lijn (HAL), waarmee het echtpaar graag op reis gaat, en het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds hebben al een plaquette ontvangen.

Joska is de geleidehond van Connie Marinussen. Zij is zo goed als blind, haar man Cornelis slechtziend. Samen maken ze graag een cruise, omdat voor dit voor hen een relatief gemakkelijke manier van reizen is. Op de boot en bij uitstapjes wijst Joska hen de weg. “Het is al een hele prestatie voor een hond om 500 dagen en nachten op zee door te brengen, maar Joska heeft ook aan 14 verschillende schepen moeten wennen. Dat heeft ze prima gedaan. Zij maakt ons reizen een stuk aangenamer”, aldus Connie.

vier mensen op het dek van een schip met aluminium plaquette van geleidehond Joska en tekst erop gegraveerd

Aluminium onderdruk

De plaquette voor de bijzondere prestatie van Joska is uitgevoerd in aluminium onderdruk en bevestigd op een gelakte hardhouten plaat met sierrand. “Aluminium onderdruk is hiervoor de meest geschikte techniek, een kleurenfoto komt zo het mooist tot zijn recht”, vertelt Ernst Hendriks, van Gravure85.

De uitreiking van de plaquette van Joska aan de HAL volgde op een uitreiking van een medaille voor 500 overnachtingen aan Joska en Connie. Hiervan is een filmpje gemaakt, en bij 1:49 is de plaquette van Joska in beeld.
Ook heeft het NOS Jeugdjournaal een leuke video gemaakt over de blindengeleidehond.

aluminium onderdruk plaquette van blindengeleidehond Joska
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord