Zoek
Plaatjes en labels van metaal

Metalen plaatjes graveren bij Gravure85

Metalen plaatjes graveren? Of metalen labels voor de industrie laten graveren? Gravure85 kan voor jou de mooiste metalen plaatjes en labels graveren en bedrukken. Plaatjes en labels van RVS, aluminium tot messing. We graveren het allemaal. Een enkel metalen plaatje graveren of tienduizenden metalen labels laten graveren? Of die mogelijkheid bieden wij. Snel klaar, zelfs binnen 24 uur als je dat wenst is.

We hebben ruim 40 jaar ervaring met graveren, dus we kunnen met je meedenken over het optimale metalen plaatje voor jouw situatie. Bij Gravure85 hebben we veel verschillende materialen en technieken in huis en we kunnen je veel voorbeelden laten zien. Je bent verzekerd van kwaliteit en service, want we garanderen 100% tevredenheid.

RVS frees graveren

Metalen plaatjes of labels bestellen? Profiteer van 3 belangrijke voordelen

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je metalen plaatjes

Waarom je metalen plaatjes of metalen labels laten graveren bij Gravure85

Gravure85 staat bekend om de goede service. Van begin tot eind denken we met je mee. Moet het iets bijzonder worden, dan komen we met creatieve ideeën. Heb je een ingewikkelde vraag, dan puzzelen we net zo lang tot we een goede oplossing hebben. Zijn de kosten een probleem, dan passen we in overleg met jou materiaal en/of techniek aan zodat het betaalbaar wordt.

Is het een spoedklus, dan werken we langer door. Zelfs een grote serie metalen labels graveren kunnen we op korte termijn, want we hebben veel materiaal op voorraad. En natuurlijk zijn ze ook dan van goede kwaliteit. Heb je metalen plaatjes in een bepaalde volgorde nodig? Dan zorgen we daarvoor. En kom je later met een gelijksoortige opdracht, dan vergelijken we de specificaties en de tekst met je vorige bestelling om vergissingen te voorkomen. Bij twijfel nemen we contact met je op.

Onze Werkwijze:

1: We kijken naar de behoefte van je bedrijf

We luisteren naar je wens en willen veel weten over je bedrijf en waarvoor de metalen plaatjes gebruikt worden. We geven informatie over verschillende materialen en technieken. Wat zijn de voor – en nadelen. Samen komen tot we tot een optimale oplossing.

2: Eerst het plaatje  of label opmaken dan produceren

We maken altijd vrijblijvend een opmaak van het metalen plaatje met en een duidelijke offerte met materiaal, techniek, formaat, bevestigingsmaterialen, levertijd en prijs. Pas na je goedkeuring gaan we produceren. Na de productie controleren we de metalen labels en als ze aan eisen voldoen, pakken we ze zorgvuldig in. Op de afgesproken datum verzenden we het pakket.

3: Altijd 100 % tevredenheidsgarantie

Dankzij deze manier van werken weten we zeker dat de metalen plaatjes volledig aan je wensen voldoen en je 100% tevreden bent. Een enkele keer is er sprake van overmacht en kunnen we de gewenste metalen labels niet op tijd leveren. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een passende oplossing.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Via Google hebben we 2 graveerbedrijven gevonden en benaderd. Gravure85 reageerde snel en gaf een goed advies over het aanleveren van de tekening. Ze hebben het typeplaatje binnen een dag gegraveerd opgestuurd met DHL.

typeplaatjes - RVS

Wat voor soorten metalen plaatjes of metalen labels zijn er?

Metalen plaatjes zijn er in verschillende soorten metaal. RVS plaatjes en aluminium plaatjes zijn vooral functioneel. RVS is sterker en duurzamer. Aluminium is lichter van gewicht. Metalen plaatjes van messing worden vooral gebruikt als een mooi uiterlijk belangrijk is, bijvoorbeeld voor een merklabel, een typeplaatje van een oldtimer of in de scheepvaart.

De keuze van de techniek hangt altijd af van het gebruiksdoel. Vaak graveren we met de frees of laser, soms kiezen we voor etsen. Metalen plaatjes bedrukken met aluminium onderdruk is een goede optie als de opdruk verschillende kleuren heeft. Als je zelf niet weet welke techniek het beste bij jou vraag past dan doen wij een voorstel. Wil je meer weten over de verschillende technieken, kijk dan bij technieken die we gebruiken.

We besteden veel tijd aan het ontwerp. Daarbij letten we op de leesbaarheid van de tekst, een goede verdeling van de tekst en natuurlijk het totale plaatje. Bij het ontwerp hoort ook de bevestiging. Wil je je metalen plaatjes vastzetten met schroeven, dan is er ruimte voor gaatjes nodig. Labels kunnen ook zonder een montage voorziening geleverd worden zodat je ze zelf kunt  bevestigen.  Bijvoorbeeld met kit  dat speciale eigenschappen heeft.  Wij kunnen de  plaatjes ook voorzien van zelfklevend tape van een industriële kwaliteit.

Bij Gravure85 begrijpen we dat je bepaalde wensen hebt bij het laten graveren van metalen plaatjes en labels. Weet je precies wat je wilt? Dan maken wij zo snel mogelijk jouw unieke metalen plaatjes. Twijfel je nog tussen verschillende opties, dan geven we je graag advies. Samen met jou bekijken we welk type metaal en welke bewerkingstechniek het meest geschikt is voor jouw metalen labels. Soms is dat RVS, de andere keer is het aluminium. Het kan ook zijn dat etsen of een aluminium onderdruk beter is dan graveren met de frees of de laser of dat je voorkeur hebt  voor bijvoorbeeld kunststoflabels.

Hoe weet je zeker dat de metalen plaatjes en labels van Gravure85 goed zijn?
Er zijn veel redenen om voor Gravure85 te kiezen. De belangrijkste zetten we hier op een rijtje:

Veel zakelijke klanten werken al jaren met ons omdat ze onze kwaliteit, service en reële prijzen waarderen.
Wil je meer informatie, lees onze blogs. Wil je met ons overleggen over jouw graveervraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Via internet ben ik bij Gravure85 terechtgekomen. In een mailtje leg ik mijn idee voor: een gegraveerd metalen merklabel uitgesneden in de vorm van het logo van mijn bedrijf. Al snel krijg ik een reactie van Ernst. Zijn advies: een rechthoekig plaatje, dus zonder uitsnijden.

Merklabel - aluminium - lasergraveren

Welke factoren bepalen de prijs van metalen plaatjes?

De prijs van metalen plaatjes  of lables wordt door bepaald verschillende factoren. Ze staan hier op een rijtje:

Het belangrijkste is dat je kiest voor metalen plaatjes  die voldoen in jouw situatie. Bij Gravure85 denken we graag met je mee. We kunnen adviseren over mogelijke alternatieven in verschillende prijsklassen. Ook als je weinig budget hebt, vinden we een oplossing die past bij het gebruiksdoel van jouw label.

Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Veelgestelde vragen over metalen plaatjes

Bij Gravure85 kennen we de eisen van de voedingsmiddelenindustrie. We kunnen dan ook metalen plaatjes maken die voldoen aan de strenge HACCP-normen. Dat zijn RVS plaatjes met een onuitwisbare gravure. Die zijn bestand tegen dagelijks afspuiten met hogedruk en chemisch reinigen.

Jazeker, bij Gravure85 kunnen we verschillende soorten messing plaatjes maken. Wil je een stijlvol plaatje van gegraveerd messing of liever een modern plaatje ingelakt in kleur? Neem contact met ons op, dan ontwerpen en maken we een messing plaatje naar jouw wens.

Ja, zeker! We ontzorgen je zoveel mogelijk. We adviseren je bij de keuze van materiaal, techniek, lettertype en ontwerp. En snel werken? Dat zijn we gewend. Ook hiervoor geldt: we zorgen dat je 100% tevreden bent over jouw metalen plaatjes!

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

We zijn blij dat we voor de tag labels al jaren een betrouwbare leverancier hebben: Gravure85. Ze graveren keurig netjes, leveren altijd snel en houden zich aan hun afspraken.

RVS taglabel typepplaatjes Kropman

Metalen plaatjes: Recent werk

typeplaatje - RVS - graveren

Met typeplaatjes kan de machinebouwer laten zien wie hij is

Als machinebouwer wil je communiceren dat jouw machines goed zijn. Uiteraard moeten ze doen waar ze voor gemaakt zijn daar kunnen wij niets aan doen. Waar wij wel mee kunnen helpen is een machine de uitstraling geven die past bij het product. Een wettelijk voorgeschreven onderdeel zoals een typeplaat kan daar bij helpen.

Lees artikel
Bedieningspaneel gemonteerd

Schone lucht uit de koffer

Aluminium bedieningspaneel voor Aerox-injector Vraag een offerte aan Eigen werkplaats Productie in 1 dag mogelijk Bijna 40 jaar ervaring 100% tevredenheidsgarantie Offerte: Binnen 24 uur

Lees artikel

Metalen plaatjes: Blogs

Hoe zit het met de leesbaarheid van lasergravures?

Lasergravures hebben veel voordelen: ze zijn duurzaam en en niet makkelijk te beschadigen. Er is ook een nadeel: bij een bepaalde lichtinval en als je onder een schuine hoek kijkt, zijn ze minder goed leesbaar. Deze eigenschap kan je keuze voor laser of frees graveren beïnvloeden. Heb je vragen? Dan adviseren we je graag.

Lees artikel
RVS laser bedrijfsnaambord

Hoe onderhoud ik mijn RVS bord?

Als je een RVS bord hebt laten maken, helemaal naar je eigen idee, dan wil je natuurlijk dat het jarenlang mooi blijft. Wat moet je daarvoor doen?
Eigenlijk is het handig als je iets meer weet over de eigenschappen van RVS. Met die kennis weet je niet alleen wat je kunt doen, maar ook waarom je dat doet.

Lees artikel

Metalen plaatjes: Verschillende metaal soorten

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Simon van W.
1711727478
Via Gravure85 heb ik een messing plaatje voor de boot besteld. Prettig contact, professioneel, en het plaatje ziet er prachtig uit!
D. F.
1705315163
Ik kon nog dezelfde dag terecht, er werd goed meegedacht en het verliep allemaal zeer vriendelijk. Kortom, zeker een 5 sterren-review waard!
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
js_loader

Metalenplaatjes iets voor jouw?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw