Zoek

Plaquette onthult door Minister Van Nieuwenhuizen

Een Plaquette is op 3 februari 2020 onthult door Cora van Nieuwenhuizen, minister van Infrastructuur & Waterstaat, samen met Marc van den Tweel, directeur Natuurmonumenten, De plaquette gaat over de zandsuppletie op de Roggenplaat in de Oosterschelde. Hiermee markeren ze de afronding van dit project. De plaquette komt te hangen in de Plompe Toren aan de Oosterschelde.

100% tevredenheids garantie

De Roggenplaat, een voedselrijke zandplaat in de Oosterschelde, is belangrijk voor trekvogels en zeehonden. Door de Oosterscheldekering is de stroming minder sterk, waardoor de zandplaten niet meer op natuurlijke wijze worden opgebouwd. Door de ophoging blijft de Roggenplaat de komende 25 jaar beschikbaar voor vogels en zeehonden. De zandsuppletie verhoogt ook de veiligheid, want de dijken aan de zuidkant van Schouwen krijgen minder zware golven te verduren.

Foto van de onthulling van de plaquette van de zandsupletie Roggeplaat
Aluminium onderdruk

Plaquette graveren

Op de plaquette zijn een zwart-witfoto, tekst en gekleurde logo’s te zien. Gravure85 heeft de plaquette gemaakt met aluminium onderdruk op geanodiseerd aluminium.  Voor deze techniek is gekozen vanwege de gedetailleerd foto, de verschillende gekleurde logo’s en de duurzaamheid van aluminium onderdruk.

Wij zorgen dat je atlijd 100% tevreden bent

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord