Zoek
Ruim dertig jaar ervaring

Ruim dertig jaar ervaring in graveren en meedenken met de klant

Graveerbedrijf Gravure‘85 is al ruim 30 jaar leverancier voor al uw graveerwerk. Wij denken met u mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om ook uw graveerwerk tot in de puntjes te verzorgen. Zo werken we al sinds 1985. Niet voor niets geven wij een 100 % tevredenheidsgarantie op al ons werk.
Bedrijfsborden buiten - Messing

Verder kijken dan de gegeven informatie

Bij Gravure’85 is ons streven al onze opdrachten foutloos te maken. Onze graveurs kijken daarom verder dan alleen de gegeven informatie en nemen bij twijfel contact met de opdrachtgever op. Door werkdruk en haast worden dingen nog wel eens dingen fout besteld. Door deze werkwijze voorkomen wordt voorkomen dat een opdracht later over moet.

“De werkvoorbereiding is kut”

Een vreemde tekst voor een graveur die coderingen voor de elektrotechniek voorbereid. Een monteur die niet tevreden is met de werkvoorbereiding had naast de gewone coderingen, ook deze tekst besteld. Witte tekst in een zwart bordje in plaats van het gebruikelijke witte bordje met zwarte letters. De werkvoorbereiding had het bordje er niet uitgehaald, maar onze graveur wel. Helaas ging het plan van de monteur dus niet door en zijn alleen de goede coderingen gemaakt. Voor onze graveurs betekent meedenken dat teksten bekeken en gecontroleerd worden.

Toch nog opleveren volgens planning

Bij het voorbereiden vergelijken onze graveurs een opdracht met eerdere bestellingen van hetzelfde bedrijf. Soms klopt de tekst wel maar kloppen de afmetingen niet met eerder graveerwerk voor een zelfde project. Door deze extra controle voorkomen wij dat niet pas bij montage deze fout ontdekt wordt. Zo kan de installatie toch nog volgens planning opgeleverd worden.

We werken onder andere voor:

loeloe_logo
Pliant_logo
Gemeente Landerd
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Simon van W.
1711727478
Via Gravure85 heb ik een messing plaatje voor de boot besteld. Prettig contact, professioneel, en het plaatje ziet er prachtig uit!
D. F.
1705315163
Ik kon nog dezelfde dag terecht, er werd goed meegedacht en het verliep allemaal zeer vriendelijk. Kortom, zeker een 5 sterren-review waard!
Hieke van der E.
1687612202
Een gedenkplaatje laten maken en ik ben zeer tevreden over de vlotte reacties en snelle afhandeling!
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >