Ruim dertig jaar ervaring in graveren en meedenken met de klant

aluminium graveren - bedieningspaneel

flowpaneel in aluminium

Graveerbedrijf Gravure‘85 is al ruim 30 jaar leverancier voor al uw graveerwerk. Wij denken met u mee en gebruiken al onze kennis en ervaring om ook uw graveerwerk tot in de puntjes te verzorgen. Zo werken we al sinds 1985. Niet voor niets geven wij een 100 % tevredenheidsgarantie op al ons werk.

Verder kijken dan de gegeven informatie

Bij Gravure’85 is ons streven al onze opdrachten foutloos te maken. Onze graveurs kijken daarom verder dan alleen de gegeven informatie en nemen bij twijfel contact met de opdrachtgever op. Door werkdruk en haast worden dingen nog wel eens dingen fout besteld. Door deze werkwijze voorkomen wordt voorkomen dat een opdracht later over moet.

“De werkvoorbereiding is kut”

Een vreemde tekst voor een graveur die coderingen voor de elektrotechniek voorbereid. Een monteur die niet tevreden is met de werkvoorbereiding had naast de gewone coderingen, ook deze tekst besteld. Witte tekst in een zwart bordje in plaats van het gebruikelijke witte bordje met zwarte letters. De werkvoorbereiding had het bordje er niet uitgehaald, maar onze graveur wel. Helaas ging het plan van de monteur dus niet door en zijn alleen de goede coderingen gemaakt. Voor onze graveurs betekent meedenken dat teksten bekeken en gecontroleerd worden.

Toch nog opleveren volgens planning

kunststof plaatjes - plaatje graveren

Oplopende nummers in Gravoglas

Bij het voorbereiden vergelijken onze graveurs een opdracht met eerdere bestellingen van hetzelfde bedrijf. Soms klopt de tekst wel maar kloppen de afmetingen niet met eerder graveerwerk voor een zelfde project. Door deze extra controle voorkomen wij dat niet pas bij montage deze fout ontdekt wordt. Zo kan de installatie toch nog volgens planning opgeleverd worden.