Search
Een eigen werkplaats met veel bewerkingsmethoden en materialen

Collega’s besteden moeilijke klussen uit

Bij gravure’85 bewerken wij heel veel verschillende materialen. Naast het makkelijk te bewerken kunststof of hout, hebben wij een grote ervaring met de moeilijker te bewerken metalen waaronder het RVS. Om die reden besteden verschillende collega graveurs moeilijke opdrachten vaak bij ons uit.

Een grafplaat of Offshore?

Als graveerbedrijf krijgen wij veel verschillende opdrachten. Soms moet een bord vooral mooi zijn, en heeft het een grote emotionele waarde. Een andere keer moeten we garanderen dat teksten ook na 25 jaar offshore goed te lezen zijn. Daarom maken wij altijd in overleg met de klant een keuze tussen verschillende materialen en manieren van bewerken. Alleen zo kunnen we graveerwerk maken dat aan alle eisen van onze klanten voldoet

“Wij krijgen veel complimenten over het bord voor ons 25 jarig bestaan”

frees graveren - werkplaats
Als werkvoorbereider is het makkelijk dat je alles bij één bedrijf kunt bestellen. Als je de complete signing voor een boot doet, heb je heel veelverschillende producten nodig. Industrieel kunststof voor een “budget” schip en messing bordjes voor een meer nostalgische uitstraling. RVS bordjes onuitwisbaar met de laser gegraveerd bij pompen of voor een modern schip. In de stuurhut een aluminium lessenaar en tenslotte een mooie naambord waar andere scheepseigenaars jaloers op zijn.

Mooi inlakwerk

Bij gravure85 maken wij veel graveerwerk dat er ontzettend mooi uit moet zien? Borden voor ambassades, herdenkingsborden voor vorstengraven en grote bedrijfsnaamborden het is allemaal door ons gemaakt. Hierdoor is ook een specialisatie in het inkleuren van de gravure ontstaan. Een mooi bord met de frees gegraveerd gaat pas echt spreken als het vakkundig is ingelakt.

Kleuren mengen voor inlakken

Een PMS kleur van een drukwerk logo is anders dan de RAL kleuren van verf. Om toch de speciale kleur van een logo in drukwerk zoveel mogelijk te kunnen benaderen mengen wij verschillende verven tot dat precies de juiste kleur ontstaat.

Inlakken voor collega's

Een PMS kleur van een drukwerk logo is anders dan de RAL kleuren van verf. Om toch de speciale kleur van een logo in drukwerk zoveel mogelijk te kunnen benaderen mengen wij verschillende verven tot dat precies de juiste kleur ontstaat.

We werken onder andere voor:

Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >