Zoek
De Zappsport award

De Zappsport award van Lieke Martens

Zappsport, het sportprogramma voor kinderen van AVROTROS, wilde een award voor de Zappsporter van 2017. Het moest iets bijzonders worden, een gouden medaille. Natuurlijk werken we daar graag aan mee.

In overleg hebben we gekozen voor een medaille van Gravometal, dat is gelakt messing dat de goudkleur heel goed benadert. Gravometal is minder kwetsbaar dan messing, dat je echt moet poetsen als er vingerafdrukken op komen. Hier kun je gewoon een doekje over halen, dan is het weer schoon..

De award die een doorsnede heeft van maar liefst 18 cm, hebben we bij Gravure85 gemaakt. Het logo van Zappsport en de tekst ‘sporter van het jaar 2017’ staan erop. Met de frees is de medaille gegraveerd en daarna heel voorzichtig ingelakt. Vervolgens kwam een stoere opvallende Zapp auto de medaille ophalen.

Toen was het wachten op de verkiezing van de Zappsporter van 2017 tijdens het NOC*NSF gala. Natuurlijk hebben we de uitzending gevolgd. En vol trots zagen we hoe de award bij voetbalkampioen Lieke Martens werd omgehangen.

Wil je de uitreiking zien? Klik dan op deze link.m

Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik wil een award laten maken

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord