Zoek
Huisnummerbordjes en losse huisnummers

Een RVS huisnummer op maat

Ben je voor een bouwproject op zoek naar huisnummers? We maken huisnummers in de stijl van een bedrijf of een pand. Daarvoor bieden we een ruime keuze in materialen, zoals RVS, aluminium, messing, kunststof of hout.

Bovendien denken we met je mee. Is het nodig dat je huisnummer aan de NEN-norm voldoet? Moet het leesbaar zijn in het donker? Heb je behalve huisnummers ook bewegwijzeringsborden nodig? We kunnen dat allemaal regelen voor je. En moet het snel? Ook dat kan.

Aluminium – Poedercoaten – frees graveren – inlakken

Bestel je huisnummers en profiteer van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je huisnummers

Wat zeggen onze opdrachtgevers:
Ingelakte logo's worden een kunstwerk

Edwin vertelt dat hij damwandjes kan maken van 0,1 mm, zodat de verf in alle vlakken mooi tegen elkaar aan komt te liggen. Bovendien kunnen jullie het metalen bord binnen 4 werkdagen leveren, precies op tijd voor onze jubileumviering. Het jubileumbord met het oude en nieuwe logo is geweldig geworden, een mooi kunstwerk. De kleuren zijn precies goed en het is heel strak ingelakt. Op het moment dat de directeur het ziet, is hij ontroerd en blij.”

Peter van Veen
Accountmanager

plaquette -

Veelgestelde vragen over huisnummerborden

Geen ramp. Als het nodig is, kunnen we binnen 3 dagen huisnummers leveren. Neem snel contact op, zodat we snel aan de slag kunnen. Dan kan de oplevering gewoon volgens plan verlopen.
Gaat het niet alleen om huisnummers, maar ook om bewegwijzering? Dan hebben we iets meer tijd nodig. Neem ook dan snel contact met ons op, dan bekijken we wat haalbaar is.

Dat kan gebeuren. We hebben ruime ervaring in het aanpassen van ontwerpen tot een oplossing die acceptabel is voor de ontwerper én die voldoet aan alle eisen. Dat is ons tot nu toe altijd gelukt.

Vertel ons meer over je pand en je wensen, dan vinden we samen een goede oplossing. We kunnen huisnummerborden maken van RVS of een ander metaal. Of een huisnummer van kunststof of hout, en bovendien in verschillende stijlen.

Wil je dat het huisnummer opvalt? Wij denken mee en komen met bijzondere voorstellen. Bijvoorbeeld een cortenstaal huisnummer op een witte muur, messing huisnummers op een modern appartementencomplex of een RVS plaat waar het huisnummer uitgesneden is. Dat geeft prachtige effecten. We vinden altijd een huisnummer dat past bij je pand, dat opvalt én dat jou aanspreekt.

Niet goed, geld terug garantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers:
Bestek graveren - "echt vakwerk"

“Het verbaast ons elke keer weer dat jullie zelfs minuscule details kunnen graveren. Bij andere leveranciers moeten we soms een logo iets vereenvoudigen, maar bij jullie is dat niet nodig. Jullie leveren echt vakwerk. Ook het overleg is prima. Als het nodig is, krijgen we een belletje of een mailtje. Jullie komen ook zelf met suggesties. Soms kunnen we daarin meegaan, soms niet, want we moeten natuurlijk rekening houden met de wensen van de klant.”

Graveren bestek swinckels

We werken onder andere voor:

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Een RVS typeplaat voorzien van logo Array

RVS dat wat te verduren krijgt – graveren met de laser of frees?

Wanneer graveer je RVS met de laser en wanneer met de freesbij borden die veel te verduren hebben: plaatjes en borden in de industrie, op schepen of boorplatforms, of in een omgeving met veel vuil of verf. Het is dan belangrijk om rekening te houden met de techniek. De laser en de frees verschillen in oppervlaktebehandeling van het materiaal, en dat heeft gevolgen voor het gebruik. Dit artikel laat zien wat wanneer de beste keuze is.

Lees meer >

Ik heb huisnummerbordjes nodig

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord