Search

Een plaquette heeft een grote emotionele waarde

Gegraveerde plaquettes worden vaak gebruikt als gedenkplaat voor een speciale gebeurtenis of jubileum. Denk bijvoorbeeld aan de opening van een gebouw, de afsluiting van een restauratieproject of het herdenken van een succesvolle samenwerking van meerdere bedrijven. Daarnaast worden plaquettes ook overhandigd als bijzondere prijs.

Bij Gravure85 hebben we veel ervaring met plaquettes. Ook een plaquette laten maken? We adviseren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Plaquette laten maken? Bij Gravure85 profiteer je van 3 belangrijke voordelen:

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je plaquette

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Het Restauratiefonds wil mooie, duurzame RVS-plaquettes die je op het monument kunt schroeven of plakken. Al jaren verzorgt Gravure85 die plaquette voor ons. Ze bieden goed advies en een goede service.”

Anita Portanje
communicatieadviseur

plaquette laten maken

Veelgestelde vragen over een plaquette laten maken

Dat kan. Foto’s kunnen we met de laser op RVS of aluminium graveren, dat maakt een plaquette extra persoonlijk. Je kunt ook kiezen voor een lijntekening, waarin een aantal karakteristieke trekken van een persoon, gebouw of voorwerp worden weergegeven. We laten je graag voorbeelden zien.

We denken graag mee over de plaquette en de ceremonie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een plaquette voor de ceremonie tijdelijk te verbergen. Neem contact met ons op, dan overleggen we samen.

Ja, dat gebeurt vaker, we kunnen je snel helpen. Een plaquette met lasergravure heb je binnen 1 dag, met inlakken hebben we 3 dagen nodig. Neem zo snel mogelijk contact op, dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag.

Niet goed, geld terug garantie

Plaquette: Recent werk

Plaquette: Blogs

Plaquette laten maken: Geschikte materialen

We werken onder andere voor:

Van-Hall-Larenstein_logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten Gravure85
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Ik wil meer weten over het maken van een plaquette

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw