Search

Fiber laser graveren

Eén van de nieuwste technieken van Gravure’85 is fiber lasergraveren, ook wel yag laser graveren genoemd. Het grootste voordeel van fiber laser graveren is dat je hiermee een onverwoestbare, onuitwisbare gravure in huis haalt. Zelfs dagelijks steriliseren of onder hoge druk afspuiten beschadigt het graveerwerk niet.

Gravure85 beschikt over 2 unieke fiber lasers. Bijna alle soorten metaal, waaronder RVS, messing en aluminium, kunnen worden gebruikt om mee te fiber lasergraveren. RVS graveren met deze techniek is een zeer goede optie!

De voordelen van fiber laser graveren

De fiberlaser verkleurt het metaal of de kunststof blijvend. Daardoor blijft de gravering gegarandeerd intact, zelfs na blootstelling aan invloeden als hoge temperaturen, zeewater, zout en corrosie. Ook chemische en mechanische reacties, allerlei weersomstandigheden en een speciale test in de ruimte geven stuk voor stuk dezelfde conclusie; fiber laser graveren is uitermate duurzaam.
Laser graveren bordje met privé

De toepassingen van fiber laser

Voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie zijn de duurzame fiber lasergravures uitermate geschikt. Ze voldoen als enige aan de strenge kwaliteitseisen en HACCP-normen die daar gelden. Ook in de machinebouw, scheepvaart en offshore is deze techniek populair. Daarnaast wordt fiber laser graveren toegepast op grafplaten en ornamenten, bijvoorbeeld voor het blijvend graveren van teksten en foto’s. Ook hier is de duurzaamheid een groot voordeel. Teksten gegraveerd met andere technieken vervagen na een aantal jaren op grafplaten, maar fiber lasergravures zijn ook na jaren in weer en wind nog zo goed als nieuw.

Al je graveerwerk snel geleverd

Bij Gravure85 ben je verzekerd van hoge kwaliteit graveerwerk en een prima service. We kunnen snel en flexibel werken. Dat geldt voor zowel grote hoeveelheden typeplaatjes als specifiek en precies graveerwerk, bijvoorbeeld met logo’s of QR-codes. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Niet goed, geld terug garantie

Voorbeelden van fiber lasergraveren

We werken onder andere voor:

Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
H. van D.
1709278797
Gedenkplaquette besteld. De offerteaanvraag werd vlot in behandeling genomen. Daarna nog enige malen prettig contact per mail en telefoon. Telkens omdat ik nog wat nadere wensen had. Het eindproduct voldoet 100% aan mijn wensen en de soepele afhandeling was bijzonder plezierig. Zonder meer een aanrader!
Linda S.
1677581845
Geweldig snelle en vriendelijke service.Ze hebben alles ook netjes op orde dus makkelijk eerdere bestellingen herhalen of te wijzigen. Korte lijntjes en goede prijzen.
Jeroen U.
1703671691
Wat een topbedrijf is dit! Mag ik jullie bedanken voor de snelle service, top-kwaliteit hangers en fijne communicatie!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel Vraag een offerte aan Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is

Lees meer >
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Meer weten over lasergraveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw