Search

Fiber laser graveren

Eén van de nieuwste technieken van Gravure’85 is fiber lasergraveren, ook wel yag laser graveren genoemd. Het grootste voordeel van fiber laser graveren is dat je hiermee een onverwoestbare, onuitwisbare gravure in huis haalt. Zelfs dagelijks steriliseren of onder hoge druk afspuiten beschadigt het graveerwerk niet.

Gravure85 beschikt over 2 unieke fiber lasers. Bijna alle soorten metaal, waaronder RVS, messing en aluminium, kunnen worden gebruikt om mee te fiber lasergraveren. RVS graveren met deze techniek is een zeer goede optie!

De voordelen van fiber laser graveren

De fiberlaser verkleurt het metaal of de kunststof blijvend. Daardoor blijft de gravering gegarandeerd intact, zelfs na blootstelling aan invloeden als hoge temperaturen, zeewater, zout en corrosie. Ook chemische en mechanische reacties, allerlei weersomstandigheden en een speciale test in de ruimte geven stuk voor stuk dezelfde conclusie; fiber laser graveren is uitermate duurzaam.
Laser graveren bordje met privé

De toepassingen van fiber laser

Voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie zijn de duurzame fiber lasergravures uitermate geschikt. Ze voldoen als enige aan de strenge kwaliteitseisen en HACCP-normen die daar gelden. Ook in de machinebouw, scheepvaart en offshore is deze techniek populair. Daarnaast wordt fiber laser graveren toegepast op grafplaten en ornamenten, bijvoorbeeld voor het blijvend graveren van teksten en foto’s. Ook hier is de duurzaamheid een groot voordeel. Teksten gegraveerd met andere technieken vervagen na een aantal jaren op grafplaten, maar fiber lasergravures zijn ook na jaren in weer en wind nog zo goed als nieuw.

Al je graveerwerk snel geleverd

Bij Gravure85 ben je verzekerd van hoge kwaliteit graveerwerk en een prima service. We kunnen snel en flexibel werken. Dat geldt voor zowel grote hoeveelheden typeplaatjes als specifiek en precies graveerwerk, bijvoorbeeld met logo’s of QR-codes. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.
Niet goed, geld terug garantie

Voorbeelden van fiber lasergraveren

We werken onder andere voor:

Kropman
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >

Meer weten over lasergraveren?