Zoek

Hout graveren - een bankje als aandenken

“Ik wilde iets maken als aandenken aan onze zoon Oscar. Hij is verongelukt in Venezuela. Oscar was net afgestudeerd, had een half jaar leuk verdiend en wilde op reis. Leren, ontdekken, en iets betekenen voor een ander. Tijdens een excursie in de bergen is hij met nog 8 mensen betrokken geraakt bij een auto-ongeval.

We hebben een gebruikt bankje opgeknapt. Hergebruik, dat past bij Oscar. We hebben het gefreesd, geschuurd en het hout laten graveren. Mijn andere zoon heeft een lettertype gekozen dat Oscar mooi zou vinden.”

houten herdenkingsbankje met gegraveerde tekst
Herdenkingsbankje: Hout – laser graveren

Hout graveren met vakmanschap

“Voor het hout graveren met de laser was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen. Vakmanschap, de eigenaar op de werkvloer en het enthousiasme er iets persoonlijks van te maken.

Het bankje staat voor ons huis in Driebruggen, op een vlonder aan de openbare weg. Hier speelde Oscar samen met zijn grote broer en zus, hier voer hij met zijn vrienden in een bootje naar het weiland. Nu spelen er weer andere kinderen.

We zijn erg blij mee met het bankje. Bij de onthulling, op de avond van zijn verjaardag, waren veel vrienden. Daardoor was het een verdrietige en tegelijk mooie avond.

Bedankt voor jullie bijdrage.”

Jan Dijkstra, vader van Oscar, over hout graveren met de laser

Wij zorgen dat je atlijd 100% tevreden bent

Herdenkingsbankje van hout - lasergraveren
Blije klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
gedenkplaatjes

Gedenkplaten en -plaatjes

Wil je een gedenkplaat, bankplaat of corona-herdenkingsplaatje laten graveren, dan kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Wij begeleiden je bij het ontwerpen van jouw plaatje.

Lees meer >

Ik wil iets in hout laten graveren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord