Zoek
RVS herdenkingsbord

RVS herdenkingsbord snel geregeld

“Toen mijn goede vriend Marco overleed, wilde ik voor het rouwstuk zijn naam in RVS hebben. Normaal koop ik veel op internet, maar als je wilt overleggen en korte lijntjes wilt hebben, dan valt het niet mee. Dus ik ging naar bouwmarkten, maar ook daar kon ik niet vinden wat ik zocht. Een medewerkster begreep wat ik bedoelde en we zijn toen samen op internet gaan zoeken naar RVS herdenkingsbord. Zo vond ik jullie.”

RVS herdenkingsbord – super tevreden

“Die gasten bij jullie begrepen precies wat ik wilde en konden super snel schakelen. Monique, de vriendin van Marco, was diep ontroerd toen ze het RVS bord met zijn foto en zijn lijfspreuk in het rouwstuk zag. Zij heeft later een altaartje gemaakt met foto’s en kaarsjes, en daarop heeft dit bord een prominente plaats gekregen. Ik ben super, super tevreden over jullie service.”

Michel de Zoete

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je herdenkingsbord

Tevreden klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ik wil ook een herdenkingsbord

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord