Search
Restauratie grafsteen, RVS gedenkplaat in de vorm van een boom

Broers en zussen Sluijs

Voor de restauratie van de grafsteen van mijn ouders , hebben we gekozen voor een RVS grafmonument in de vorm van een boom met daarop ingelakte letters.  Afgelopen zomer overleed onze moeder, ruim 25 jaar na haar man, onze vader. Destijds hadden we gekozen voor messing letters op een steen. Nu waren diezelfde letters niet meer te krijgen en de tekst voelde niet meer kloppend, dus we gingen op zoek naar een alternatief.

We hadden gehoord dat Gravure85 metalen grafmonumenten maakt die je kunt combineren met een bestaande steen. Op die manier kun je een makkelijk restaureren, dat leek ons wel wat. Uit de vele mogelijkheden hebben we gekozen voor een RVS gedenkplaat voor het graf  met freesgegraveerde letters die zijn ingelakt met donkergroene buitenlak. Het mooie van metaal is dat je ook zelf de vorm kunt bepalen. Wij hebben gekozen voor een boom, een levensboom, want onze ouders waren echte natuurmensen. Van de oorspronkelijke steen zijn de messing letters verwijderd en de steen is omgedraaid, zodat de voorkant mooi gaaf is en de minuscule bevestigingsgaatjes aan de achterkant zitten. De grafsteen restauratie is zo goed geslaagd. Het RVS grafmonument is op 2 cm afstand van de steen geplaatst. Als de zon schijnt, zie je de schaduw van de boom op de steen. De rafelige rand en de kleine gaatjes zorgen voor een speels effect. We zijn heel blij met dit grafmonument. Voor een persoonlijk en betaalbaar grafmonument ben je bij Gravure85 aan het goede adres, ze geven goede tips en leveren kwaliteit en service.

herdenkingsbord in de vorm van een boom met door en door uitgesneden teksten
RVS: Frees graveren - Inlakken
Tevreden klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs

Ja, ik wil een grafsteen restaureren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord