Zoek
Corona slachtoffers herdenken

Coronaplaatje

De coronacrisis van 2020 laat diepe sporen na in de samenleving. Iedereen heeft op een andere manier met dit virus te maken. Een coronaplaatje is een van de manieren om die herinneringen vast te leggen. Andere ideeën vind je op onze algemene pagina over herdenken

hout-eiken-frees-inlakken-corona-herdenken
Denk bijvoorbeeld aan nabestaanden die een overleden dierbare willen gedenken, of een zorginstelling die overleden patiënten wil herdenken met een Coronaplaatje. Of artsen die verpleegkundigen willen bedanken, intensivisten die het personeel bedanken en patiënten of familie van patiënten die het verplegend personeel in een ziekenhuis of verpleeghuis willen bedanken. Een corona-herdenkingsplaatje past bij veel verschillende gelegenheden.

hout-eiken-frees-inlakken-corona-herdenken

Graveren biedt mogelijkheden

Je kunt kiezen uit veel materialen voor coronaplaatjes. Denk bijvoorbeeld aan een plaat van aluminium, messing of RVS, hout, Corten staal of transparant perspex. Met tekst en eventueel een foto of lijntekening kun je dat een heel persoonlijke uitstraling geven.. We helpen je graag bij het uitzoeken van een passend materiaal en het maken van een ontwerp. Zodat je een coronaplaatje krijgt dat 100% voldoet aan je wensen.

Waarom je coronaplaatje bij Gravure85 bestellen?

We maken een corona-plaatje met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Ik ben bijzonder tevreden over het informatiebord. De interactie met Ernst verliep heel goed, het resultaat is mooi en de prijs was goed. Bovendien zijn de afspraken heel goed nagekomen.”

Dick Westera, dorpsbewoner en projectcoördinator

gegraveerde RVS informatiebord

Veelgestelde vragen over corona-plaatjes

Welke graveertechniek raden jullie aan voor corona-plaatjes?

Freesgraveren en lasergraveren zijn allebei geschikt voor corona-herdenkingsplaatjes. Met freesgraveren halen we een deel van het materiaal weg. Je krijgt dan een verdiepte gravure die we kunnen inlakken in alle kleuren. Met een lasergravure krijgt het oppervlak een donkere kleur. De keuze voor de graveermethode hangt ook af van je wensen. Is het plaatje voor binnen of buiten? En wat voor uitstraling wil je? Kom gewoon met je ideeën, dan maken we samen een ontwerp dat aan je wensen voldoet.

Welke materialen zijn geschikt?

Wil je een corona-plaatje laten maken, dan kun je kiezen uit veel verschillende materialen. Denk aan een metaal als aluminium, messing of RVS. Wil je een meer moderne uitstraling, dan heeft misschien hout, Corten staal of transparant perspex je voorkeur. We kunnen je tal van voorbeelden laten zien ter inspiratie. Dat maakt het gemakkelijker om te kiezen.

Hoe snel kan een corona-plaatje klaar zijn?

Service staat hoog in ons vaandel. Dus als je haast hebt met een corona-herdenkingsplaatje, dan doen we ons best om dat snel te leveren. Natuurlijk garanderen we ook bij spoedklussen 100% klanttevredenheid.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

100%tevredenheidsgarantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen.”

Jan Dijkstra,
vader

Corona-plaatje: Andere toepassingen voor een Corona-plaatje

Corona-plaatje: Geschikte materialen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
Blogs over gedenkplaten

Herdenkingsmonumenten

In bijna elke gemeente zijn herdenkingsmonumenten voor historische gebeurtenissen, zoals de Tweede Wereldoorlog. Daar herdenken we op 4 mei de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies daarna. Er zijn ook herdenkingsborden voor (vliegtuig)rampen of verkeersslachtoffers.

Lees meer >

Ik wil meer weten over corona-plaatjes

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord