Zoek
E-book persoonlijk graf- of urnmonument aanvragen

Ontwerp in 3 stappen een persoonlijk graf- of urnmonument

Vul onderstaand de gegevens in en download het e-book voor meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
E book:
Wil je ideeën op doen over persoonlijke herdenkingsborden en monumenten? Schrijf je dan voor onze mail. Maximaal één keer per maand met relevante informatie en voorbeelden.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?
Toen moest ik op zoek naar een graveerbedrijf. Via de afbeeldingen in Google heb ik jullie gevonden. Mijn informatieaanvraag werd vlug beantwoord, daar houd ik van.
Eric Van de Putte
Lees de hele referentie
Referentie

We werken onder andere voor:

loeloe_logo
Pliant_logo
Gemeente Landerd

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Complexe vraag

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Bijzonder

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Budget

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Haast

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Tevreden klanten
Wilma van de B.
1704642025
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
Bart de R.
1708708785
Zeer tevreden met snelheid, kwaliteit en prijs van een RVS plaquette voor een gepensioneerde collega. Snel schakelen, goede eindredactie die ons nog op een foutje in de Engelse tekst wees, goed meedenken over op te leveren resultaat. Aanrader!
js_loader
Wat zeggen onze opdrachtgevers?
De begrafenisondernemer had op het graf een tijdelijk grafmonument voor onze moeder neergezet met een duidelijk te lezen tekst. Dat vond ik mooi. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar ‘herdenkingsmonument’ en kwam al gauw op de site van Gravure85 terecht.
Alice
Lees de hele referentie
Referentie
De laatste blogs

Ik wil een persoonlijk graf- of urnmonument

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Stuur ons een e-mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vrolijke vrouw