Zoek
Graveren in Utrecht
Voor industrie en her(ge)denkmonumenten

Graveren Utrecht

Ben je op zoek naar een bedrijf dat goed graveerwerk kan leveren in de regio Utrecht? Dan is Gravure85 de perfecte keuze! Of je nu kunststof of metaal wilt laten graveren, een gedenkplaat nodig hebt of een persoonlijk grafmonument wilt laten maken, wij staan voor je klaar. Met bijna 40 jaar ervaring zijn wij dé experts in graveerwerk en bieden wij een 100% tevredenheidsgarantie. En natuurlijk graveren we ook hout, natuursteen en Cortenstaal.

 

Voor bedrijven en overheid in Utrecht en omstreken verzorgen wij een breed scala aan graveerwerk. Variërend van grote partijen labels en gegraveerde plaatjes voor de scheepvaart en industrie tot kunststof plaatjes en unieke awards. Bij al onze graveerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel.

 

Ben je op zoek naar een persoonlijk graf- of urnmonument? Een herdenkingsbord, (urn)monument of gedenkplaat? Denk aan mooie teksten gegraveerd op cortenstaal, rvs of hout? Gravure85 is gespecialiseerd in het verwerken van tekst en beeld in een herdenkings- of gedenkmonument.

 

Gelegen in Vianen, onder de rook van Utrecht, zijn wij goed te bereiken voor klanten. Ons bedrijf bevindt zich vlakbij de A2 en de A27, op slechts 5 minuten rijden vanaf de afrit van de snelweg. Je bent van harte welkom aan de Limiet 20b!

Bij Gravure85 geloven we in persoonlijke aandacht.

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We kunnen op afstand werken en leveren door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Van Amsterdam, Rotterdam tot Eindhoven.

Graveren met aandacht in de regio Utrecht

Bij Gravure85 maken we mooie dingen, ‘we zijn trots op het eindresultaat’. Er is een informele sfeer met korte lijntjes. Daardoor kunnen we snel schakelen. Kwaliteit en service hebben we allemaal hoog staan. En we worden uitgedaagd als een klant iets vraagt wat eigenlijk niet kan. We bedenken samen een passende oplossing.

 

Graveren wordt gebruikt om permanente tekst en/of afbeeldingen aan te brengen op diverse materialen, waaronder metalen, kunststoffen en hout. Of het nu gaat om labels voor de industrie, het personaliseren van geschenken of het creëren van gedenktekens, graveren biedt een duurzame en esthetische oplossing.

 

Door middel van precisie gravure kunnen fijne details en complexe ontwerpen worden aangebracht op metalen oppervlakken zoals roestvrij staal, aluminium en messing. Kunststoffen zoals Gravoply, Gravoglas, Resopal of plexiglas lenen zich uitstekend voor graveren, waarbij heldere en scherpe markeringen mogelijk zijn.

 

Houtgraveerwerk voegt een ambachtelijk en natuurlijk element toe, waardoor gepersonaliseerde houten borden, naamborden en decoratieve stukken kunnen worden gemaakt. Met graveren op diverse materialen kunnen unieke en functionele items worden gecreëerd die aan verschillende behoeften voldoen.

Kunststof instructieplaat voor buiten. Ook wel een draadcoderingsbordje genoemd.

Kunststof graveren voor de regio Utrecht

merklabels_metalen-plaatjes_RVS-mirror-8_verdiepte-gravure-met-inlakken_NIM_7478_BJ_1600x1066

Metaal en RVS graveren voor bedrijven in Utrecht

Hout graveren voor bedrijven in de regio Utrecht

Bekijk ons graveerwerk

Bij Gravure85 streven we naar perfectie in elk project, waarbij we gebruikmaken van de nieuwste technologieën. Dit in combinatie met echt vakmanschap kunnen we aan de specifieke wensen voldoen. Neem een kijkje op onze pagina’s met recent gemaakt werk om een idee te krijgen van de diverse mogelijkheden van graveerwerk en de kwaliteit die we leveren.

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we uw ideeën tot leven kunnen brengen, nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.

Laten graveren door Gravure85

Het laten graveren van teksten en beelden is niet 1,2,3 gedaan, daar zit een heel proces aan vooraf. Maar we gaan het ook niet groter maken dan het is, want wij doen dit dagelijks. En we weten met bijna 40 jaar ervaring precies waar we op moeten letten.

Wij zijn goed in het graveren van teksten in diverse materialen. Maar ook voor het graveren van foto’s, logo’s of lijntekeningen draaien we onze hand niet om. Onze specialiteit is het graveren op maat en juist dan is het proces zo belangrijk.

Wij nemen jou als klant mee in dit proces. Mocht je vaker willen graveren, dan weet je hoe wij aan de slag gaan.

conversatie icoontje in geel

We willen je leren kennen en het doel weten van het graveerwerk om het juiste advies te geven.

icoontje van beitel in geel

Je ontvangt een proefdruk voor we gaan produceren.

schild met vinkje in geel

Door deze manier van werken kunnen wij graveerwerk op maat leveren.

Wil je meer weten over het graveren van teksten, logo’s en afbeeldingen in Utrecht? Bel ons of stel je vragen via het contactformulier. Dan nemen wij op korte termijn contact met je op.

Wij werken voor

Pliant_logo
Containraffairs Logo
loeloe_logo
Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
Nieuwste blogartikelen
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Mooie graveeroplossingen?

Zoek contact met ons en wij vertellen graag de mogelijkheden!

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord