Een gedenkplaat
laten graveren

Gedenkbord graveren?

Een persoonlijk gedenkbord is een mooie manier om een overleden dierbare te gedenken. Bij Gravure85 helpen we je om een ontwerp te maken in een stijl die past bij de overledene.

Herdenken doet iedereen op zijn eigen manier. Daarbij horen ook verschillende herdenkingsborden. We hebben veel ervaring hiermee en kunnen je veel verschillende voorbeelden laten zien.

Een paar ideeën voor op een graf of in een tuin:

Gedenkplaat ontwerpen – RVS gedenkplaat

Samen een gedenkplaat ontwerpen

Wil je een gedenkplaat laten graveren, dan kun je kiezen uit tal van mogelijkheden. Wij begeleiden je bij het ontwerpen van jouw gedenkplaat. Pas als je helemaal tevreden bent over jouw gedenkplaat dan gaan we die graveren.

Vaak beginnen we met de keuze van het materiaal. Wil je een gedenkplaat van aluminium, messing of RVS, hout, Corten staal of transparant perspex? Welk materiaal spreekt je aan? En heb je al eens gedacht aan een combinatie van metaal met natuursteen of versteend hout? Een gedenkplaat graveren kan op veel manieren.

Je kunt ook de vorm van de gedenkplaat zelf kiezen. Iedereen kent rechthoekige platen in verschillende maten en met rechte of afgeronde hoeken. Er zijn ook andere vormen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een hart of een bloem, een auto of motor, of een voorwerp dat typisch is voor de overledene die je wilt gedenken. Vraag ons wat mogelijk is bij de verschillende materialen.

Natuurlijk kun je ook kiezen wat we op de gedenkplaat graveren. De een houdt het eenvoudig met alleen naam en jaartallen, de ander wil meer tekst, eventueel gecombineerd met een foto of lijntekening. Er zijn tal van mogelijkheden om je gedenkplaat een persoonlijke uitstraling te geven.

Gedenkplaat graveren

Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag. Daarna gaan we samen met jou je persoonlijke gedenkplaat ontwerpen en graveren.

Waarom je gedenkplaat bestellen bij Gravure85 bestellen?

We maken snel een Tijdelijk grafmonument

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Toen mijn moeder overleed, is ze bijgezet in het graf van mijn broer. Ik wilde een nieuw grafmonument: een strakke RVS plaat met beide namen. Gravure85 heeft me daarbij geholpen.”

Eric Van de Putte

grafmonument - RVS - grafplaat

Veelgestelde vragen over gedenkplaten

Ik wil een foto op een gedenkplaat laten graveren, kan dat?

Jazeker, een foto op een gedenkplaat graveren is mogelijk. Een foto van goede kwaliteit kunnen we in zwart-wit graveren met onze laser. Met aluminium onderdruk kan de foto in kleur worden afgedrukt. Is alleen een foto van matige kwaliteit beschikbaar? Dan kunnen we een lijntekening graveren. Een vormgever haalt dan de meest markante lijnen uit een gezicht. Vervolgens graveren we die met de frees en kleuren ze in met verf. Bij alle technieken die we gebruiken, garanderen we dat de foto 25 jaar goed blijft.

Wat zijn de voordelen van een metalen gedenkplaat?

Een metalen gedenkplaat blijft lang mooi, terwijl gravures op steen na verloop van tijd onleesbaar worden. Met metaal kun je ook bijzondere vormen maken en je kunt foto’s en lijntekeningen graveren. Bovendien is een metalen gedenkplaat goedkoper.

Je kunt metaal en steen ook combineren. Bijvoorbeeld een RVS gedenkplaat graveren en dan bevestigen op steen geeft een stijlvol effect.

Ik wil graag een gedenkplaat, maar ik heb nog geen idee, wat nu?

Dankzij onze ruime ervaring met gedenkplaten kunnen we je een aantal verschillende voorbeelden laten zien. Bijvoorbeeld gedenkplaten in verschillende materialen en lettertypes en met en zonder foto. Op die manier ontdek je wat je aanspreekt en wat bij de overledene past. Samen komen we altijd tot een goed ontwerp voor een grafmonument.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

100%tevredenheidsgarantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Gemeente Landerd wilde 6 silhouetten met bijbehorende verhalen als herinnering aan de bevrijding van Zuid-Nederland. Gravure85 heeft ze gemaakt van Corten staal. “Gravure85 denkt mee en maakt 100% tevredenheid waar.”

Ferdi Das,
Adviseur recreatie en toerisme

Gedenkplaat: Geschikte materialen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
Blogs over gedenkplaten

Ik wil meer weten over een gedenkplaat