Zoek
Grafmonument van rvs

Grafmonument van rvs bij renovatie graf - 'heel mooi'

“Toen mijn moeder in 2017 overleed, is ze bijgezet in het graf van mijn broer. Natuurlijk wilde ik ook haar naam op het grafmonument plaatsen. Dat ligt er al sinds 1979 en de opdruk op de steen heb ik destijds zelf ontworpen. De handgemaakte letters van toen kon ik nergens meer krijgen, bovendien zou er altijd een kleurverschil zijn. Daarom heb ik een nieuw ontwerp gemaakt: een strakke RVS plaat met de namen van mijn moeder en broer. De plaat bedekt alle sporen van de oude letters.”

grafmonument - RVS - grafplaat
Nieuwe situatie RVS plaat bedekt sporen oude letters

Snelle service

“Toen moest ik op zoek naar een graveerbedrijf. Via de afbeeldingen in Google heb ik jullie gevonden. Mijn informatieaanvraag werd vlug beantwoord, daar houd ik van. Ik had haast, want ik wilde de plaat geleverd hebben voor ik buitenlandse familie op bezoek kreeg. Frees graveren bleek niet mogelijk vanwege de droogtijd van de verf, en toen kwam Ernst met de oplossing: laser graveren.”

Heel mooi grafmonument

“Toen ik op zondag op de golfbaan stond, ging mijn telefoon. Ernst belde om de data te controleren, want er zat zoveel verschil in jaren tussen de 2 namen. Super vond ik dat, wat een service. Het contact met jullie was fantastisch goed en het resultaat vind ik heel mooi.“

Eric Van de Putte

Wij zorgen er altijd voor dat je 100% tevreden bent over je grafmonument

Tevreden klanten
5/5

Wat een fijn en vakkundig bedrijf is dit en ook als iets snel klaar moet zijn dan is dat geen probleem en wordt er meer dan mee gedacht. Echt een aanrader voor vakwerk en waar mensen nog met mensen werken. Bedankt team Gravure85

Martijn ter Braak

5/5

Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt.

Addy Verhoeven

5/5

Ik heb bij Gravure85 op vier kleine RVS urnen een naam, datum en een vinger afdruk laten laser graveren, over het resultaat ben zeer te spreken en ook het kordaat handelen en snel leveren heb ik als zeer prettig ervaren.

Paul Breuer

De laatste blogs
Diverse staande tijdelijke grafmonumenten om te gedenken en te herdenken

Graf- en urnmonumenten

Grafmonumenten graveren met persoonlijk advies en uitgebreide keuze in materialen. Tijdelijke grafmonumenten en grafmarkering met een snelle service. Een bestaand grafmonument restaureren zoals bijvoorbeeld de opschrift.

Lees meer >

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord