Een bankplaatje

Bankplaatjes laten graveren, of een hele bank

Je ziet het steeds vaker in een park, langs een wandelpad of in een tuin: een bankje met een plaatje erop. Bankplaatjes worden gebruikt om vreugde en verdriet te herdenken. Andere manieren om vreugde en verdriet te herdenken.

De ene keer geven kinderen een bank met plaatje aan hun ouders voor een huwelijksjubileum, een andere keer willen nabestaanden een dierbare overledene herdenken. Ook voor bedrijfsjubilea maken we regelmatig bankplaatjes in opdracht van het personeel. Er zijn ook projecten waarbij sponsoren een bankplaatje met hun naam en logo krijgen, bijvoorbeeld bij de inrichting van natuurgebied.

Bankplaatjes laten graveren of ontwerpen

Bankplaatjes zijn meestal van metaal. Door je keuze voor aluminium, messing of RVS, en een bepaald lettertype kun je jouw bankplaatje een eigen uitstraling geven. Natuurlijk kunnen we naast tekst ook een foto of lijntekening graveren. Op die manier wordt een bankplaatje nog persoonlijker. Kom met je ideeën, dan maken we samen een mooi ontwerp.

Waarom je bankplaatje bij Gravure85 bestellen?

Een Standaard RVS bankplaatje kun je ook in onze webshop bestellen!
Voor niet standaard oplossingen neem je gewoon contact met ons op.

We maken een bankplaatje met de gewenste uitstraling.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

“Als aandenken aan onze zoon Oscar hebben we een gebruikt bankje opgeknapt. Voor het laser graveren was ik bij jullie aan het goede adres, dat merkte ik meteen.”

Jan Dijkstra, vader

Veelgestelde vragen over bankplaatjes

Ik wil een foto op een bankplaatje, kan dat?

Ja, het is mogelijk een foto op een bankplaatje te graveren. Een foto van goede kwaliteit kunnen we met onze laser graveren in zwart-wit. Je kunt ook een lijntekening laten graveren. Dan haalt een vormgever de meest markante lijnen uit een foto, en die lijnen worden met gegraveerd. Neem contact op, dan laten we je verschillende mogelijkheden zien.

Welk materiaal is geschikt voor bankplaatjes?

Voor bankplaatjes worden meestal metalen gebruikt, zoals aluminium, RVS en messing. Je kunt met de keuze voor materiaal, lettertype en graveermethode zorgen voor een uitstraling die bij je past. Kom met je ideeën, dan laten we verschillende voorbeelden zien en maken we samen een mooi ontwerp.

Kunnen we inplaats van een bankplaatjes ook de bank zelf laten graveren?

Natuurlijk, een bank van hout kunnen wij prima voor je graveren. Als je ons vertelt welke plannen je hebt, kunnen we je zo goed mogelijk adviseren.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

100%tevredenheidsgarantie

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Michel de Zoete wilde een herdenkingsbord voor zijn overleden vriend Marco laten maken. “Jullie begrepen precies wat de bedoeling was en konden super snel schakelen. Ik ben super, super tevreden.”

Michel de Zoete

Gedenkplaat - RVS

Bankplaatje: Geschikte materialen

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Michiel K.
1685951662
Reageren snel op vragen en maken een mooi product voor een goede prijs!
john b
1676659482
3e keer dat ik hier besteld heb, en wederom tevreden
R. B.
1692263406
Snelle service, denken goed mee en leveren mooie dingen op. Aanrader!
js_loader
Blogs over gedenkplaten

Herdenkingsmonumenten

In bijna elke gemeente zijn herdenkingsmonumenten voor historische gebeurtenissen, zoals de Tweede Wereldoorlog. Daar herdenken we op 4 mei de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies daarna. Er zijn ook herdenkingsborden voor (vliegtuig)rampen of verkeersslachtoffers.

Lees meer >

Ik wil meer weten over een bankplaatje