Search

Gedenkbord graveren ter ere van 70 jaar bevrijding

 

oorlogsmonument-rvs
Arnhem 29 Augustus Lustrumherdenking van 70 jaar

Met de bevrijding op 5 mei 1945 kwam voor Nederland een eind aan de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar staat ons land uitgebreid stil bij 70 jaar bevrijding. Onderdeel van veel herdenkingsactiviteiten is het onthullen van een gedenkbord.

 

 

 

 

 

 

 

Gravure85 heeft veel verschillende gedenkborden gegraveerd. Van een klein monument op de pittoreske begraafplaats in een verstild dorpje tot een groot nationaal oorlogsmonument.  We graveren gedenkplaten en plaquettes geheel volgens jouw wensen. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en de meest moderne technieken. Je kunt freesgravures ook laten inlakken.

Bij Gravure85 ben je verzekerd van een duurzaam gedenkteken dat eer doet aan de gelegenheid. Wil je meer weten over het graveren van een gedenkplaat ter ere van 70 jaar bevrijding? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

Een overzicht van alle herdenkingsbijeenkomsten van het Nationaal Comité 4 en 5 mei vind je op deze website.

 

Blije klanten
Ad K.
1700849007
Mooi afgewerkt, snel geleverd, ziet er heel mooi uit, super tevreden.
Els V.
1700049906
Wij bestelden een grafzerk in cortenstaal bij Gravure85.Het contact was heel vriendelijk. Onze vragen via mail werden onmiddellijk beantwoord. Heel fijn dat Gravure mee helpt nadenken en voorstellen doet. Het uitvoeren was perfect en het grafje werd ook snel geproduceerd en mooi per post opgestuurd.Echt een aanrader!!!!Els
Jan R.
1699529298
Heel tevreden met het resultaat! Afgelopen week merkplaatjes laten maken voor mijn instrumenten, ze zijn heel netjes gemaakt, heel precies aan de maat en precies zoals ik het voor me zag van te voren. Fijn en deskundig overleg gehad vooraf m.b.t. aan te leveren file, materiaal en afwerking, dus hier kom ik terug!
js_loader
De laatste blogs

Plaatjes en strips

Rack en patchpaneel markeren? Kies je plaatjes en strips! Vraag je je af of hoe noodzakelijk het is om rack en patchpaneel te markeren? Bedenk

Lees meer >