Zoek

Gedenkbord graveren ter ere van 70 jaar bevrijding

 

oorlogsmonument-rvs
Arnhem 29 Augustus Lustrumherdenking van 70 jaar

Met de bevrijding op 5 mei 1945 kwam voor Nederland een eind aan de Tweede Wereldoorlog. Dit jaar staat ons land uitgebreid stil bij 70 jaar bevrijding. Onderdeel van veel herdenkingsactiviteiten is het onthullen van een gedenkbord.

 

 

 

 

 

 

 

Gravure85 heeft veel verschillende gedenkborden gegraveerd. Van een klein monument op de pittoreske begraafplaats in een verstild dorpje tot een groot nationaal oorlogsmonument.  We graveren gedenkplaten en plaquettes geheel volgens jouw wensen. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen en de meest moderne technieken. Je kunt freesgravures ook laten inlakken.

Bij Gravure85 ben je verzekerd van een duurzaam gedenkteken dat eer doet aan de gelegenheid. Wil je meer weten over het graveren van een gedenkplaat ter ere van 70 jaar bevrijding? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag persoonlijk verder.

Een overzicht van alle herdenkingsbijeenkomsten van het Nationaal Comité 4 en 5 mei vind je op deze website.

 

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Marjon P
Korte reactietijd op mailbestelling en zeer snelle en nette levering van het produkt. Helaas kwamen wij er na 2 maanden achter dat het produkt niet volledig bracht wat wij wensten. Hierop werd super gereageerd en binnen 3 werkdagen hadden wij kosteloos een nieuw bank-plaatje in huis.Ik kan dit bedrijf aanraden!!!
Response from the owner: Fijn dat we het op deze manier hebben op kunnen lossen en dat je 100% tevreden bent. Monica
Addy V.
Wij waren op zoek naar een boomsteker en kwamen gelukkig bij Gravure85 terecht waar we prima zijn geholpen. Een strakke gedenkplaat van roestvrijstaal, precies volgens onze wensen gemaakt. We zijn er erg blij mee. Bedankt.
Carmel B.
Snelle reactie en snelle levertijd! Fijn bedrijf om mee samen te werken.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >