Zoek
Graveren of printen?

Resopal graveren of labels printen?

Heb je labels nodig, dan kun je resopal graveren of zelf labels printen met een handlabelprintertje. Maar wanneer kies je voor resopal graveren en wanneer voor labels printen? Die vraag krijgen we vaak.

Hieronder staan de eigenschappen van beide methoden op een rijtje, dan kun je zelf bepalen welk(e) argument(en) voor jou van belang zijn. Hierna nog twijfels? Neem dan gerust contact op met Gravure85.

Bedieningspaneel - graveren

Resopal graveren

Resopal plaatjes hebben een goede uitstraling en zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Buiten blijven ze zelfs minimaal 25 jaar goed! Ze zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten, verschillende diktes en veel verschillende kleuren. Het materiaal is vormvast.

Wil je gegraveerde resopal plaatjes hebben, dan bestel je ze bij een graveerbedrijf. Dat kost wel wat meer tijd en geld dan geprinte labels.

Labels printen

Met een moderne labelprinter kan een monteur op locatie de benodigde labels printen. Dat lijkt goedkoop en is wat sneller qua levertijd, maar een dure monteur zit op een heel eenvoudig apparaatje de teksten in te typen.

De labels zijn praktisch, maar hebben weinig uitstraling. Ze zijn wel geschikt voor binnen, maar meestal niet voor buiten. De houdbaarheid is beperkt. De labels kunnen wel in lengte variëren, maar de hoogte staat vast – dat is de breedte van de rol met etiketten. Er zijn niet zoveel kleuren beschikbaar. Een label is een dun en vrij slap materiaal dat bij het plakken niet altijd even netjes op zijn plek komt. In de praktijk komt het regelmatig voor dat labels of scheef geplakt zitten of een beetje verfrommeld zijn.

KwaliteitResopal plaatjes graverenLabels printen
Uitstraling+
Geschikt voor buiten+
25 jaar houdbaar+
Elke willekeurige maat mogelijk+

(beperkt aantal hoogtes)
Groot assortiment kleuren+
Vormvast+
Goedkoop+
Door monteur direct te maken+

Service van Gravure85

Service staat hoog in het vaandel bij Gravure85, en dat geldt natuurlijk ook als je resopal plaatjes laat graveren bij ons. Wat we voor jou kunnen doen:

Verwachtingen overtreffen, zo doen we dat!

Vakmanschap

Maatwerk gaat hand in hand met vakmanschap. Met nauwkeurigheid en precisie graveren wij eenvoudig tot complexe ontwerpen in diverse materialen. Van één tot 10.000 stuks. Voor ons is het eindproduct pas goed als de klant 100% tevreden is.

Nieuwste technieken en gereedschap

Met een eigen werkplaats, een ruime keuze aan materialen, kennis en ervaring kunnen wij graveerwerk leveren van de hoogste kwaliteit.
Met aandacht voor elk detail.

Alles met aandacht

Je kunt werken met de beste mensen en techniek, maar voor een perfect eindresultaat is nog iets onmisbaar: aandacht. Aandacht voor het product én aandacht voor jouw wensen, vanaf het eerste contact tot het moment van verzending.

Voor elk vraagstuk een oplossing

Heb je een complexe vraag?

Dan puzzelen we net zo lang tot het klopt.

Wil je iets bijzonders?

Dan komen we met creatieve oplossingen

Heb je weinig budget?

Dan vinden we een goedkoper materiaal of een andere techniek.

Heb je iets in gedachten wat technisch niet uitvoerbaar is?

Dan komen we met een alternatieve oplossing

Heb je haast?

Wij leveren snel, en als het moet nog sneller!

Blije klanten
Uitstekend
5.0
Forrest B.
we waren heel blij met hun hulp! ze hebben een logo voor ons na-getekend en heel mooi op een messing placard gezet 🙂
Bart van der M.
Wat een vakwerk! En als ie niet helemaal past, dan fixen ze dat in een mum van tijd.
Wilma van de B.
Na het overlijden van mijn dochter wilde ik een naamplaat op haar graf plaatsen. Hemelsblauw, met witte letters. Ik werd goed geholpen, er werd met me meegedacht en ik kreeg ook nog handige tips, die me verder hielpen om zelf haar graf mooi te maken. Het is gelukt om wat ik in mijn hoofd had in werkelijkheid om te zetten. Een mooie witte engel, op groene sedum grond en de hemelsblauwe naamplaat er voor.
js_loader
De laatste blogs
Kunststof plaatjes op maat om zelf te graveren

Plaatjes op maat om zelf te graveren

Graveert jouw bedrijf plaatjes, maar hebben jullie geen machine die groot en sterk genoeg is om die plaatjes uit te snijden? Overweeg dan een voorraad van plaatjes in veel gebruikte maten. Zo kun je sneller leveren aan je klanten.

Lees meer >

Meer weten over resonal plaatjes?

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Stuur ons een mail of vul het aanvraagformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Medewerkster van Gravure85 kijk vrolijk en trots bij het inlakken van een bedrijfsbord